Izlaist līdz saturam
Prāta vingrinātāji asākiem prātiem

Prāta vingrinātāji asākiem prātiem

Meklē dāvanu, kas vienlaikus būtu gan izklaide, gan prāta treniņš? Tev patīk loģikas uzdevumi un cietie rieksti? Mums ir ko piedāvāt!

Prāta mežģis tavā kabatā

Loģiskas pužļu cienītājiem patiks “IQ” sērijas spēles, kurās spēlētāji speciālā laukumā izkārto daļu no figūrām un tad cenšas izdomāt, kā novietot pārējās, jo vietas ir tieši tik, lai pietiktu visām dažādo formu detaļām. Spēlēm ir dažādas versijas ar vairāk nekā simts uzdevumiem, kas viss ietilpst ērtā un viegli transportējamā plastmasas laukumā.

Jaunās “IQ mini” versijas saglabā spēles oriģinālo ideju, taču ietver to vēl mazākā formātā, kuru varēs ielikt jebkurā kabatā un spēlēt kaut braucot transportā.

Kabatas izmērā ir arī “Logic cards”, kas ir kāršu kava ar dažādiem loģikas uzdevumiem. Spēle ir ļoti pateicīgā izmērā, un atbildes iespējams pārbaudīt ar aplikācijas palīdzību.

Attīsti dažādas maņas kopā ar multfilmu varoņiem

Sacenties ar pārējiem spēlētājiem dažādos uzdevumos — taustes izaicinājumos, loģiskajā secībā, labirintos, krāsu uzdevumos, kā arī citos —, kuri liks jums izmantot visas jūsu prāta spējas. Un tas viss kopā ar krāsainiem tēliem no Disneja pasaules! “Cortex Disney” ir godalgotās spēles “Cortex Challenge” jaunākā versija, turklāt tā jau pieejama latviešu valodā.

Melnie stāstiņi jebkurai vietai

Viena no populārākajām mīklu spēlēm “Black stories” sevī ietver 50 piķa melnus stāstiņus. Viens no spēlētājiem iepazīstas ar pilno stāstu, kas rakstīts uz kārts un tad pārējiem spēlētājiem nolasa tā iznākumu. Nu, ir pienācis laiks pārējiem spēlētājiem mēģināt atklāt pilno notikumu, uzdot jautājumus, uz ko vadītājs atbild ar “jā” vai “nē”.

Ļoti vienkārša spēle, kuru paņemt līdzi un spēlēt kaut braucot mašīnā!

Prāta vingrinājumi jebkuram vecumam

Vecums nav šķērslis, lai spēlētu loģiku attīstošas spēles. “Smart Games” spēļu sērija parūpēsies, lai prātu asināt varētu kā pieaugušie, tā arī paši mazākie, jo spēles pieejamas dažādos izmēros, ar dažādiem grūtības līmeņiem un tematikām.

Gluži kā kabatas formāta prāta mežģos, spēlētājiem būs laukumā jāizvieto daļa no figūrām un pēc tam jāizdomā, kā salikt pārējās, lai izpildītu prasīto uzdevumu.

Izlaušanās istaba kastē

Viena no pēdējos gados populārākajām uzdevumu spēlēm ir “EXIT” sērija, kas pēc savas būtības ir izlaušanās istaba kastē. Spēlētājam vai spēlētājiem būs kopīgi jārisina dažādas mīklas un uzdevumi, lai izbēgtu no Pamestās būdiņas, Faraona kapenēm vai Šausmu tuneļa.

“EXIT” spēlēm ir dažādas tematikas un grūtības pakāpes, taču visām kopīgs ir viens — jautrs vakars garantēts!

Brain Games spēļu veikalos ir pieejams plašs klāsts ne tikai ar galda spēlēm, bet arī ar klasiskajām un loģikas puzlēm. Taču, ja vēl arvien neesi drošs, kuru prāta mežģi izvēlēties, dodies uz kādu no mūsu veikaliem, kur darbinieki ar prieku tev pastāstīs vairāk un palīdzēs atrast tieši to, ko meklē!

Iepriekšējais raksts Aizraujošas dāvanas par saprātīgu cenu
Nākamais raksts 11 spēles jautrākām ballītēm

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0