Izlaist līdz saturam

Viss

  • 6. ņem! Latvijas čempionāts 2024
    3 marts, 2024

    6. ņem! Latvijas čempionāts 2024

    Šī gada 19. martā norisināsies pirmais “6. ņem!” Latvijas čempionāts, kura uzvarētājs iegūs tiesības Latviju pārstāvēt Pasaules čempionātā! Apliecini savas prasmes, vai vienkārši nāc jautri pavadīt laiku!
    Lasīt vairāk
  • Tu un es! Es un tu!
    8 februāris, 2024

    Tu un es! Es un tu!

    Katru gadu tuvojas, pienāk un tad atkal aiziet Valentīna diena. Tā ir skaista diena, kad pārīši, mīlnieki un arī mēs ar sievu mēdzam darīt ko īpašu divatā. Tagad esam atraduši veidu, kā šo lielisko sajūtu un divatā būšanu paildzināt uz visu gadu. Kas ir tas, kas mūsu kopābūšanu padara lielisku? Protams, ka galda spēles un mani fantastiskie joki!
    Lasīt vairāk
  • Populārākās čempionātu galda spēles: izvēlies savu un kļūsti par labāko!
    2 februāris, 2024

    Populārākās čempionātu galda spēles: izvēlies savu un kļūsti par labāko!

    Lai gan galda spēles nav iemantojušas tik lielu popularitāti kā tradicionālie sporta veidi — hokejs, basketbols vai e-sports —, arī galda spēlētāju vidū tiek organizēti vietēja un pasaules mēroga turnīri. Ja arī tu vēlies ierakstīt savu vārdu starp pasaules labākajiem galda spēļu spēlētājiem, tad atliek izvēlēties sev piemērotāko spēli un doties pretī uzvarai! Šajā rakstā aplūkosim populārākās čempionātu galda spēles.
    Lasīt vairāk
  • Splendor Latvijas čempionāts 2024
    24 janvāris, 2024

    Splendor Latvijas čempionāts 2024

    17. februārī bārā “lofts”, Matīsa ielā 8, norisināsies Brain Games rīkotais spēles “Splendor” Latvijas čempionāts, kurā dalībniekiem būs iespēja ne tikai jautri pavadīt laiku, bet arī cīnīties par dažādām balvām. Nāc un pierādi sevi!
    Lasīt vairāk
  • Kopā mīļāk jeb sadarbības spēļu ceļvedis
    14 decembris, 2023

    Kopā mīļāk jeb sadarbības spēļu ceļvedis

    Ziemassvētki ir laiks, kad gribas pavadīt vairāk laika ar saviem mīļajiem. Kas gan var būt vēl tuvāk par sadarbības galda spēlēm? Atšķirībā no citām galda spēlēm, sadarbības spēlēs vai nu visi kopā uzvarēsim, vai nu zaudēsim, nevis cīnīsimies savā starpā. 

    Šīs būs lieliski piemērotas kompānijām, kurām galda spēles ir kas jauns vai tieši pretēji ir jau apnicis sacensties, bet tas nebūt nenozīmē, ka uzvarēt būs vienkārši!

    Lasīt vairāk
  • 12 aizraujošas spēles, ko spēlēt ar bērniem
    14 decembris, 2023

    12 aizraujošas spēles, ko spēlēt ar bērniem

    Svētkiem tuvojoties, jādomā arī par mazākajiem un par to, cik viņi ir dažādi un katrs ar savām interesēm. Visbiežākais, ko man jautā citi vecāki ir tas, vai šī spēle ir attīstoša? Neuztraucaties — visas spēles ir attīstošas un bērnā attīsta dažādas iemaņas. Vai tā būtu veiklība, acīgums, plānošana, vai kas cits. Bieži vien ir daudz grūtāk izdomāt, ko nopirkt bērnam, nevis pieaugušajam, bet nesatraucieties, jo man kā triju bērnu tēvam un lielam galdu spēļu entuziastam ir diezgan liela pieredze šajā jautājumā. Mana sieva teiktu, ka esmu vairāk spēļu entuziasts nekā bērnu tēvs, bet tik un tā, lūk, būs mani ieteikumi dažādām spēlēm, dažādiem vecumiem.
    Lasīt vairāk
  • Pavadi laiku ar ģimeni — TOP spēles, ko spēlēt ģimeniskās noskaņās
    9 decembris, 2023

    Pavadi laiku ar ģimeni — TOP spēles, ko spēlēt ģimeniskās noskaņās

    “Meklēju spēli ģimenei. Ko Jūs varat ieteikt?” Viens no populārākajiem jautājumiem mūsu veikalos, kas vienlaikus ir arī viens no sarežģītākajiem, jo ģimenes spēļu kategorija ir ļoti plaša. Taču neuztraucies — mūsu veikalos ir spēles visdažādākajām ģimenēm, un katrs varēs piemeklēt sev tīkamāko.

    TOP spēles, ko spēlēt ar ģimeni.

    Lasīt vairāk
0