Izlaist līdz saturam
Aizraujošas dāvanas par saprātīgu cenu

Aizraujošas dāvanas par saprātīgu cenu

Galda spēles ir dārgs hobijs — mīts vai patiesība? Ieejot galda spēļu veikalā, mēs vispirms ieraugām lielākās spēļu kastes, kas maksā vairākus desmitus vai dažreiz pat simtus eiro. Tomēr tas nebūt nenozīmē, ka nav iespējams iegādāties aizraujošas galda spēles par saprātīgu cenu.

Lētākās spēles parasti atrodas mazākās kastēs, taču mazāka kaste nebūt nenozīmē, ka kastē iekšā ir mazāk “spēles”.

Kāršu spēles

Viennozīmīgi plašākā izvēle par saprātīgu cenu ir kāršu spēļu plauktā. Vairums šo spēļu maksā nedaudz virs desmit eiro, turklāt tajās iekšā mēdz būt pat vairāk nekā simts īpaši šai spēlei radītu kāršu.

Populārākās kāršu spēles ir “Karakum”, “Saboteur”, “6. ņem!”, “The Mind”, “Ligretto”, “Black stories”, “Similo”, “Bohnanza” un “Game of Trains”. Visas šīs spēles lieliski derēs dažādās dzīves situācijās. Ja vajadzētu īpaši izcelt kādu no spēlēm, tad noteikti jāuzteic šī gada jaunums “Karakum”, kas ir ražota tepat Latvijā un šogad kļuvusi par vienu no pirktākajām spēlēm mūsu veikalos.

“Karakum” spēlētāji krāj resursus, kurus apmaina pret kamieļiem, no kuriem veido karavānu. Taču ir āķis — katrs nākamais kamielis var būt tikai ar tādu pašu vērtību vai krāsu kā iepriekšējais. Aizraujoša spēle, kuru atzinīgi novērtējuši pircēji visā Baltijā!

Ja meklē mazāk zināmas kāršu spēles, tad noteikti vērts aplūkot mūsu pašu svaigos jaunumus. Ciparu minēšanas spēlē “Deductio” spēlētāji mēģinās uzminēt citu spēlētāju slēptos skaitļus, pakāpeniski atklājot arvien vairāk informācijas par savu skaitli. Spēle ar ļoti vienkāršiem noteikumiem, taču tā liks padomāt arī stratēģiski domājošajiem.

Ģimenēm ar jaunākiem spēlētājiem patiks maģisko zvēriņu spēle “Zing-a-Zam”, taču intrigas cienītājiem iesakām “Carnival”, kurā spēlētāji kārtis var spēlēt ne tikai sev priekšā un galda vidū, bet arī citu spēlētāju priekšā, lai izjauktu viņu plānus.

Divi stratēģiski flotes vadītāji var doties iekarot mistiskās “Eridanos” salas, savukārt tiem, kas vēlas papļāpāt lielākā kompānijā patiks “Mimic Octopus”

Izlaušanās piedzīvojums kastē

Arī par izlaušanās istabām kastē dēvētās “EXIT” sērijas spēles pieejamas par nepilniem 20 eiro. Šīs spēles ir izlaušanās istabu simulators, kurā būs jārisina dažādas mīklas, lai izlauztos no Pamestās būdiņas, Faraona kapenēm un Šausmu tuneļa.

“EXIT” spēlēm ir dažādas tematikas un grūtības pakāpes, taču visām kopīgs ir viens — jautrs vakars garantēts!

Uzmet un pieraksti spēles

Viena no populārākajām spēļu kategorijām par saprātīgu cenu ir uzmet un pieraksti tipa spēles. Gan “Clever”, gan “Railroad Ink” izmaksās mazāk nekā 20 eiro, taču tās izcili derēs kā četriem, tā vienam spēlētājam.

“Clever” spēlē tu mēģināsi krāsi punktu aizpildot dažādas vērtības ar dažādas krāsas kauliņiem, kamēr “Railroad Ink”, tu plānosi ceļu un dzelzceļu maršrutus savā pilsētiņā.

Turklāt, ja meklē nelielu dāvaniņu, kādam, kam jau ir šīs spēles, tad vērts aplūkot kādu no nelielajiem paplašinājumiem. “Clever” sērijas spēlēm pieejami jauni bloknoti, kuros ir atšķirīgs lauciņu izkārtojums, savukārt “Railroad Ink” ir nopērkami kauliņu paplašinājumi, kas katrs spēlei pievieno jaunu kauliņu ar saviem noteikumiem.

Visas šīs un daudzas citas spēles tu vari pasūtīt mūsu interneta veikalā, vai arī nopirkt kādā no mūsu veikaliem, kuros pārdevēji varēs tev pastāstīt vairāk un palīdzēt piemeklēt tieši tev piemērotāko dāvanu!

Iepriekšējais raksts Divatā pie spēļu galda
Nākamais raksts Prāta vingrinātāji asākiem prātiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0