Izlaist līdz saturam
5. decembris

5. decembris

5. decembris - Pandemic

Parasti, lai cilvēks sāktu strādāt par ārstu, lidostas dispečeri vai celtnieku, viņam ir jāmācās vairāki gadi, pēc tam labu laiku jāpraktizējas, lai kļūtu par īstenu sava aroda lietpratēju. Galda spēle Pandemic šādu iespēju sniedz dažu minūšu laikā — atver spēles kasti, sakārto spēli atbilstoši noteikumiem, un piedzīvojums var sākties. Vai spēsi apturēt epidēmijas pirms tās pārņem pasauli? Par spēli lasi vairāk šeit. Spēlei Pandemic pieejami arī dažādi paplašinājumi.

Ko par Pandemic saka Brain Games Sabīne?

Lielisks veids, kā piepildīt savu sapni — izglābt pasauli. Sadarbojoties ar pārējiem spēlētājiem, ir jāveido taktiski gājieni, kas palīdzēs pasauli izglābt no vīrusiem un tam pat nav nepieciešama ārsta izglītība. Pandemic lielākais pluss — visi spēlētāji mācās darboties kopā un izmantot sev piešķirto lomu īpašās spējas. Tāpat bieži cilvēkiem sajūsmu izraisa spēles noformējums — mazi plastmasas kubiciņi, kas ataino vīrusus, nereti piesaista spēlētājus.

 

Bet ar vienu spēles kasti tev ir iespēja nopirkt 12 spēles. Pandemic: Legacy piedāvāt izspēlēt 12 spēles, kur katras turpinājums ir atkarīgs no iepriekšējās spēles panākumiem un ar katru spēli parādās jauni noteikumi, kas jāievēro. Interesē Pandemic: Legacy? Lasi par to šeit.

Ko par Pandemic: Legacy saka Brain Games Reinis?

Savdabīga pieeja tam, kas ir spēle un kā to var spēlēt. Pēc katras izspēles tiek mainīts spēles laukums ar uzlīmēm, veidoti jauni uzraksti, atrastas jaunas detaļas, saplēstas vecās kārtis, mainīti noteikumi utt. Šī nav spēle, ko varēsi spēlēt mūžīgi, jo paredzētas tikai 12–24 partijas līdz pabeidz spēles kampaņu un tālāk kasti vairs vari turēt tikai plauktā atmiņām — bet ļoti labām atmiņām ar izteiksmīgiem notikumiem. Šī spēle gan būtu jāspēlē vienmēr vienā un tajā pašā kompānijā, jo spēlei ir stāsts, kurš attīstās un visticamāk divreiz neviens šo spēli no jauna nesāks, jo zinot, kas notiks tālāk, vairs nebūs tik interesanti.

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0