Izlaist līdz saturam
Kas veikalam plauktiņā? Tematiskas krūzes!

Kas veikalam plauktiņā? Tematiskas krūzes!

Brain Games veikalā ir ne tikai aizraujošas galda spēles, bet arī stilīgas krūzes. Kādas krūzes tad ir mūsu veikalos?

1. Termokrūzes

Straujiem soļiem tuvojoties vilnas zeķu un dūraiņu sezonai, siltumu noturošās krūzes tavai tējai vai kafijai lieti noderēs. Atrodi tās ar savu iemīļoto tematiku - Zvaigžņu Kari, Nintendo u.c. Tās kalpos kā lielisks kompanjons brīžos, kad ir nepieciešams sasildīties uz ielas, darbā vai mašīnā.

2. Attēlu mainošās krūzes

Ielej karstu ūdeni un skaties, kas notiek - uz krūzes sāk parādīties cits attēls. Rick & Morty faniem noteikti patiks krūze ar Mr. Meeseeks, Gredzenu Pavēlnieka cienītājiem - krūze, uz kuras parādās citāts no grāmatas. Padari savu rītu interesantāku, baudot kafiju no jaunas mīļākās krūzes.

3. Alus kausi

Troņu Spēles ģērboņi uz taviem alus kausiem - īstais veids, kā baudīt miestiņu vai jebkuru citu dzērienu. Labs veids, kā pamainīt jau ierastos kausus ar dažādu alus darītavu logotipiem pret ko unikālu, piemēram, kausu ar Starku ģimenes vilku.

4. Tematiskās krūzes

Lai gan visas augstāk minētās krūzes ir tematiskas, jāatvēl rindkopa arī tām, kas izceļas ar saviem skaistajiem dizainiem. Pie mums varēsi sameklēt krūzes ar visdažādākajiem tēliem no seriāliem, datorspēlēm, filmām. Marvel Comics, DC Comics, Overwatch, The Legend of Zelda, LotR, Star Wars un daudzas citas - nāc un izvēlies sav vispiemērotāko. Vai tā būs Kapteiņa Amerikas vairoga formā vai ar Viduszemes karti?

 

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0