Izlaist līdz saturam
Dāvanu ceļvedis — spēles līdz 10 EUR

Dāvanu ceļvedis — spēles līdz 10 EUR

Arvien straujākiem soļiem tuvojas Ziemassvētku dāvanu pirkšanas bums. Bezgalīgas rindas ar cilvēkiem, kas meklē, kādus pārsteigumus sarūpēt svētkos šogad. Neatliec dāvanu iegādi uz pēdējo mirkli un sāc gatavoties ziemas saulgriežiem jau tagad!

Skaidrs, ka Ziemassvētku dāvanu pirkšana nebūt nav lēts prieks, tāpēc mēs esam sagatavojuši vairākas izcilas opcijas par saprātīgu cenu. Gandrīz visi šī bloga ieteikumi mūsu veikalos pieejami par mazāk nekā desmit eiro!

Gribi celt sniegavīru vai pikoties, bet ārā nav sniega? "Snowman Dice" ir atbilde uz tavām lūgšanām! Ātra un jautra metamo kauliņu spēle, kurā spēlētāji steidz pirmie uzbūvēt sniegavīru un aizstumt to uz Ziemeļpolu galda centrā. Lai to izdarītu, spēlētājam ir jāuzmet uz kauliņiem visas trīs sniegavīra daļas — kājas, vēders un galva. Bet uzmanies! Ja kāds spēlētājs uzmetīs sniega pikas kauliņu, viņš ar knipi var to raidīt pa tavu sniegavīru, to sagāžot. Tādā gadījumā tev viss būs jāsāk no jauna. Vienkārša un jautra spēle, kuru ērti paņemt līdzi un spēlēt ar teju jebkuru!

Ja meklē kādu foršu dāvanu bērnam, tad varam piedāvāt spēles “The Magic Labyrinth” ceļojumu versiju. Tajā spēlētāji pārvietojas caur burvju labirintu ar neredzamām sienām. Lai uzvarētu, būs nepieciešama laba atmiņa.

Zem desmit eiro iespējams atrast arī dažādas klasikās spēles — šahu, dambreti, bingo un citas. Tāpat pieejama arī izveicības spēle “Krēsls uz Krēsla”, kurā spēlētājiem uz viena spēļu krēsla jābalansē pēc iespējami vairāk citi. Jautra spēle kā maziem, tā lieliem!

Tāpat šajā budžetā iespējams izvēlēties arī kādu no spēles “UNO” versijām, kāršu spēli “Phase 10” un tādas labi zināmas un iecienītas spēles kā “Cirks” un “Riču Raču”.

Ja vēlies kaut ko vienam cilvēkam, tad izcilai nodarbei talkā nāk “Metal Earth” konstruktori. Tie pieejami dažādās tematikās, cenās, izmēros un grūtības pakāpēs. Saliec antīku Ford transportlīdzekli, Sanfrancisko Zelta vārtu tiltu, kara lidmašīnas, “Tūkstošgades piekūnu” vai ko citu. Šo metāla konstruktoru likšanai nav nepieciešama līme, tā vietā būs nepieciešama pincete un pacietība, lai visas mazās detaļas sastiprinātu kopā.

Lielisku mazu dāvanu sarūpēs arī “Professor puzzle” vai “Matchbox puzzles” prāta mežģi, kas maksā vien pāris eiro. Dažādas grūtības izaicinājumi patiks ikvienam prāta mežģu cienītājam.

“IQ Mini” ir kabatas izmēra prātu attīstoša spēle, ko var paņemt līdzi, lai kur jūs dotos.

Izveidojiet savus izaicinājumus pārvietojot klucīšus un piepildiet spēles laukumu ar savām puzles daļām. Atrodiet papildu izaicinājumus, padomus un visus risinājumus tiešsaistē.

Vēl viena alternatīva cieto riekstu baudītajiem ir “Logic Cards”. Katrā mazajā kāršu komplektā ietilpst 53 uzdevumu kārtis, kas palīdz uzturēt možu prātu. Uzdevumi sadalīti piecos grūtības līmeņos, tāpēc risināt tos var teju ikviens. Izaicini sevi un draugus!

Ja meklē dāvanu kādam, kurš spēlē kādu no kolekcionējamajām kāršu spēlēm, piemēram, “Pokemon TCG”, “Yu-Gi-Oh” vai “Magic: The Gathering”, tad šos spēlētājus vienmēr iepriecinās jaunas kāršu pakas. Dāvinot šādas pakas, tu dāvini prieku un pārsteigumu, kas rodas, atverot šīs booster jeb papildpakas, jo tu nekad nezini, kas tajās būs iekšā. Kas to lai zina — iespējams, tieši tevis dāvinātajā pakā atradīsies kāda īpaši reta kārts.

Savukārt miniatūru krāsotājiem var atrast dažādus nieciņus viņu hobijam. Pieejamas gan dažādas krāsas, gan otiņas, kas nekad nevar būt par daudz. Tāpat iespējams dāvināt dažādus miniatūru pamatņu rotājumus vai kušķus, kas mazās figūriņas pacels pavisam jaunā līmenī!

Ja zini, kāda spēle jau ir tavam draugam, tad patīkams pārsteigums būtu kabatiņas šīs spēles kārtīm. Kāršu kabatiņas ne tikai atvieglo kāršu jaukšanu, bet arī pasargā kārtis no bojāšanās, tāpēc iemīļotā spēlē kalpos daudz ilgāk. Atceries, ka kabatiņām ir dažādi izmēri, tāpēc pārliecinies, ka konkrētās kabatiņas derēs tevis izvelētajai spēlei! To visērtāk izdarīt “Sleeve Your Games” mājaslapā.

Ja desmit eiro ir aptuvenā summa un tev nav žēl iztērēt mazliet vairāk, tad potenciālo dāvanu klāstu papildina vairums mazās kāršu spēlītes. Klasiskās kāršu spēles “Saboteur”, “6. ņem”, “LAMA”, “The Mind”, “Black stories”, “Bohnanza”, “Game of Trains” un daudzas citas maksā 10,95 EUR. Visas šīs spēlītes ir mazas un ērti paņemamas līdzi. Turklāt tās paredzētas dažādām situācijām un kompānijām, tāpēc ir plašas iespējas, no kurām atrast sev piemērotāko.

Šāda pašā summā pieejama arī kāršu draftēšanas spēle “Orc-lympics”. Tajā spēlētāji veido savu orklimisko spēļu komandu, kuru sūta piedalīties dažādās amizantās disciplīnas — bluķa mešanā, galdu gāšanā, indes maisīšanā, ēzeļu cīņās, lapsu ķeršanā, uguns futbolā un mīklu risināšanā.

Spēle sastāv no divām fāzēm. Pirmajā spēlētāji veido savas komandas, draftējot dažādu rasu kārtis, ar dažādām spēka, veiklības un prāta spējām. Otrajā fāzē viņi izmanto šīs kārtis, lai cīnītos par orklimpisko spēļu punktiem un uzvarētāja kausu.

Neatkarīgi no tava budžeta, Brain Games pieejamas dažādas dāvanas, ko sniegt citiem Ziemassvētkos. Ja neesi vēl uzsācis dāvanu iegādi, tad iesākām to neatlikt uz pēdējo brīdi!

 

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — pēdējā brīža pirkumi
Nākamais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles līdz 20 EUR

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0