Izlaist līdz saturam
Dāvanu ceļvedis — pēdējā brīža pirkumi

Dāvanu ceļvedis — pēdējā brīža pirkumi

Vai ir noticis tas pats, kas parasti, un dāvanu meklēšana ir atstāta uz pēdējo brīdi? Tu skrien cauri veikaliem un pārlūko interneta veikalus, bet tev vienkārši nav ideju, ko pirkt? Tas nekas! Tā gadījies ir mums visiem. Ja nepieciešama dāvana kādam galda spēļu draugam vai vēlies kādu iepazīstināt ar galda spēļu pasauli, mums tam ir ieteikumi.

  • Dāvanu karte
  • Sushi go!
  • EXIT
  • The Mind un The Mind: Extreme
  • MicroMacro: Noziegumu pilsēta
  • Kluster
  • Smart games IQ
  • Prāta mežģi
  • Logic cards

Vienkārša un droša dāvana ir dāvanu karte. Tā sniedz saņēmējam brīvību izvēlēties, kas viņu šobrīd interesē, un iegādāties kaut ko tādu, kas ir viņa vēlmju saraksta augšgalā. Bet kāpēc izvēlēties Brain Games dāvanu karti? Brain Games veikalā iegādātajām dāvanu kartēm nebeidzas derīguma termiņš un to vērtību vari izvēlēties pats!

Garda dāvana būs spēle "Sushi Go!"! Tā ir vienkārša kāršu draftēšanas spēle, kuru ir viegli iemācīties, ātri izspēlēt, kā arī tā ir aizraujoša visiem vecumiem. Tāpat kā lieliska maltīte suši bārā, šī spēle liks pie sevis atgriezties atkal un atkal!

Ja dāvanas saņēmējs ir izlaušanās istabu cienītājs vai viņam patīk risināt mīklas, ir iespēja iegādāties kādu no “EXIT” sērijas spēlēm. Spēles ideja ir vienkārša — izlaušanās istaba kastē! Spēlē ir jāatrisina dažādas mīklas, lai izbēgtu, piemēram, no pamestas būdiņas, slepenas laboratorijas vai faraona kapenēm. Ir arī iespēja izvēlēties “Mirušais Austrumu ekspresī”, kurā spēlētājs iejutīsies detektīva lomā, lai atrastu slepkavu. Katras mīklas atrisināšana novedīs pie citām mīklām, līdz noziegums tiks atrisināts.

Latviešu valodā pašlaik pieejamas četras spēles versijas, bet, ja cilvēkam, kam meklē dāvanu, angļu valoda nav šķērslis, tad izvēle kļūst vēl plašāka.

Bet, ja vēlies Ziemassvētkos līdzināties Profesoram X vai izmēģināt mentālista lomu, iesakām izmēģināt “The Mind” un “The Mind Extreme”. Tiem, kas vēl nav pazīstami ar šo sēriju, iesakām sākt ar oriģinālo — “The Mind”. Spēles mērķis ir uztvert savus komandas biedrus un izspēlēt skaitļus uz galda augošā secībā. Ar katru līmeni tiek iegūts vairāk kāršu un kļūst arvien grūtāk lasīt vienam otra domas. Tomēr, ja “The Mind” jau ir pazīstama, iesakām izmēģināt “The Mind Extreme”. Šī spēle ir vēl izaicinošāka, jo vienas kaudzes vietā jāizveido divas — viena augošā secībā un viena dilstošā secībā.

“MicroMacro: Noziegumu pilsēta” pērn ieguva gada labākās galda spēles balvu “Spiel des Jahres”. Spēle ir pilnīgi unikāla un nevienu neatstās vienaldzīgu!

Tā paredzēta 1–4 spēlētājiem un piedāvā izklaidi gan patīkamai kopā būšanai, gan noziegumu risināšanai mājās vienatnē. Spēlē ir milzīga, melnbalta pilsētas karte, kurā apslēpti 16 noziegumi. Kopīgi meklējot pavedienus, spēlētāji mēģina atklāt visus nozieguma pilsētas

Ja vienam otra vērošana un cita domu lasīšana tevi neinteresē, tad tev prieku var sagādāt spēles “Kluster” magnēti. Spēles mērķis ir atbrīvoties no magnētiem rokā, ievietojot tos ierobežotā vietā virves cilpas iekšpusē tā, lai tie nesaskartos ar citiem magnētiem. Magnētiem saduroties, sašutumā kliegs arī pieaugušie, un magnētu pareiza ievietošana izraisīs satraukumu ikvienam.

Nereti gadās, ka ikdienas steigā galda spēlēm nav daudz laika vai iespēju satikties. Tad to vari darīt arī viens! Savu prātu vienatnē vienmēr vari trenēt. Šim nolūkam mēs iesakām “Smart Games” spēļu “IQ” sēriju. Tajā ir neskaitāmas dažādu izaicinājumu spēles. Šī būs izcila dāvana kā lieliem, tā maziem.

Ja meklē kādus mazu nieciņus nelielai dāvanai, vai arī gribi pielikt kaut ko klāt lielākam pārsteigumam, tad iesakām dažādus prāta mežģīšus. Ir pieejami gan koka, gan metāla prāta mežģi ar dažādām grūtības pakāpēm.

Kā neliela dāvaniņa loģikas pužļu cienītajiem derēs arī “Logic Cards”. Spēlei ir vairākas versijas ar 53 dažādiem loģikas uzdevumiem, kas palīdz uzturēt možu prātu. Uzdevumi ir dažādos grūtības līmeņos, tāpēc katrs varēs atrast sev piemērotākos. Turklāt spēlei pieejama bezmaksas aplikācija, kas palīdzēs ar risinājumiem, ja būsi iestrēdzis.

Iepriekšējais raksts „ICECOOL“ Latvijas čempionāts 2023
Nākamais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles līdz 10 EUR

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0