Izlaist līdz saturam
Spēlē, dalies, laimē! (Maijs)

Spēlē, dalies, laimē! (Maijs)

Spēlē 🎲, dalies 📲, laimē 🏅!

Vasara vairs nav aiz kalniem! Dienas kļūst garākas un lēnām arī siltākas un mēs aicinām tevi spēlēt galda spēles svaigā gaisā, kā arī no saviem plauktiem izņemt āra spēles un doties ārā. Parādi savu prieku un emocijas spēlējot spēles!

Savā Facebook un/vai Instagram kontā publicē bildi, kur redzams, kā tiek spēlētas galda vai āra spēles, un pievieno tēmturi #braingamesspele. Atceries, ka ierakstam ir jābūt publiskam. Jūnijā sākumā izlozēsim trīs laimīgos, kuri savā īpašumā iegūs Brain Games dāvanu kartes 30€ vērtībā , kā arī viens laimīgais tiks pie Brain Games dāvanu kartes 50€ vērtībā.

Īpašs jubilejas nosacījums. 30€ dāvanu kartes tiks izlozētas no visām publicētajām bildēm maija laikā, savukārt 50€ dāvanu karte tiks izlozēta tikai no unikāliem lietotājiem, neiekļaujot 30€ dāvanu kartes uzvarētājus.

Pārbaudām tikai facebook un instagram sociālos tīklus. Konkursā piedalās bildes, kas publicētas maijā. Viens lietotājs nevar laimēt vairākas dāvanu kartes uzreiz. Ja tā gadīsies, tad tiks izlozēts nākamais uzvarētājs.

Konkursā nepiedalās Brain Games darbinieki un viņu ģimenes locekļi.

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Komentāri

Mārtiņš - 23 maijs, 2019

Nevaru sagaidīt aprīļa rezultātus!

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0