Izlaist līdz saturam
Lieliskas bērnu spēles iepirkšanās nakts izvēlei!

Lieliskas bērnu spēles iepirkšanās nakts izvēlei!

Lai palīdzētu Tev veikt izvēli, esam izveidojuši sarakstu ar 10 bērnu spēlēm, kuras būs lieliska izvēle nakts izpārdošanai. Ja ieraugi kaut ko, kas iepatīkas, droši spied uz spēles nosaukuma vai attēla, kas uzreiz aizvedīs Tevi uz šīs spēles interneta veikala sadaļu.

Ice Cool

Tā ir aizraujoša galda spēle ģimenei, ballītēm un viesībām. Pirmā „knipju“ spēle pasaulē, kurā figūriņas var gan līkumot, gan lēkt, kā arī unikālais dizains „kaste kastē“ sniedz iespēju no šķietami vienas kastes izveidot pamatīgu spēles laukumu. Spēlētāji iejūtas ķērāju un palaidņu lomās, lai viens otru ķertu, vāktu zivis, lēktu pār sienām un dabūtu visvairāk punktu.

Jautrība garantēta, turklāt, ne tikai bērnu starpā, bet arī pieaugušo. Papildus pieminēšanas vērts bonuss, spēlētāji vienmēr būs kustībā, jo, lai tiktu pie labākā sitiena būs jāizkustās. 

Kingdomino

"Kingdomino" ir aizraujoša domino tipa galda spēle ģimenei kuru uzsākt būs ātri un viegli, jo pamata noteikumus, kas nākuši no klasiskās Domino spēles noteikti zinās teju ikviens. Atliek tik vien kā apgūt pāris papildinošos spēles elementus par punktu gūšanas kārtību, kauliņu izvēli un jautrība var sākties. 

Halli Galli

„Halli Galli“ ir populāra reakcijas galda spēle bērniem, kurā spēlētāji pēc kārtas izliek kārtis galdā un meklē 5 viena veida augļus. Tas, kurš pirmais ir ieraudzījis 5 viena veida augļus un uzsitis pa zvaniņu, saņem visus galdā izliktos auglīšus sev. „Halli Galli“ ir viena no Top 3 visvairāk pārdotām spēlēm pēdējos divus gadus.

Halli Galli Junior

Vēl vieglāka alternatīva Halli Galli ir Halli Galli Junior. Uz galda ir sarkans, zaļš un zils klauns. Katru reizi, kad redzami divi vienādi priecīgi klauni, tev pēc iespējas ātrāk jānozvana zvans. Ātrākais iegūst sev visus ar attēlu uz augšu vērstos klaunus. Tev nevajadzētu zvanīt par bēdīgajiem klauniem, citādi zaudēsi kārtis.

Ja tev spēles beigās ir visvairāk klaunu, tad tu uzvari!

Pyramid of Penqueeen

''Pyramid of Pengqueen'' ir aizraujoša ''kaķa un peles'' spēle visai ģimenei! Spēlētāji var spēlēt kā drosmīgie pingvīni, kuri mēģina iegūt piramīdas dārgumus, vai arī kā mūmija, kura dzenas tiem pakaļ. Spēlē ietilpst divpusējs, magnētisks spēles laukums, kas no mūmijas slēpj spēlētāju veiktos gājienus!

Farm Rescue

Farm Rescue ir kooperatīva spēle ģimenēm un viens no šīs sezonas pieprasītākajiem jaunumiem. Ar savas atmiņas palīdzību spēlētāji cenšas apturēt muļķīgo vilku, pirms tas nonācis saimniecībā. Spēle ir viegli iemācāma un spēlējama, kā arī ar pāris pievienotiem elementiem to pārverš no klasiskas atmiņas spēles par aizraujošu piedzīvojumu ar veiksmes, uzmanības un jā, arī atmiņas pārbaudi.

Snowman Dice

Esi pirmais, kurš uzceļ sniegavīru no metamajiem kauliņiem un aizstumj to pēc iespējas ātrāk uz Ziemeļpolu! Viens no spēles aizraujošākajiem elementiem slēpjas faktā, ka visi spēles dalībnieki piedalās tajā vienlaikus, nevis viens pēc otra. Līdzīgi kā spēlē ir jāsacenšas kurš ātrāks, arī šīs spēles iegādē iesakām būt veikliem, jo krājumos palikušas tikai dažas vienības.

Pigasus

''Pigasus'' ir ātra reakcijas spēle, kurā tev jāpamana divu dzīvnieku sajaukums. Centies pārāk skaļi nesmieties par jocīgajiem radījumiem, citādi tavs pretinieks paķers Pigasus figūru pirmais! 

Kā paši esam novērojuši, tad spēles burvība slēpjas mūsu iztēles dziļumos, jo šeit tieši bērni gūst lielākus panākumus kā pieaugušie, kas garantē aizraujošas un līdzvērtīgas cīņas bez "padošanās" vai saudzīgākas spēles no vecāku puses.

Outfoxed

''Outfoxed'' ir aizraujoša ģimenes sadarbības spēle, kur iejūtamies detektīvu lomās un mēģinām noskaidrot, kurš no aizdomās turamajiem lapsēniem ir bijis negantnieks. Būs interesanti gan mazākam, gan lielākam.

BauBoom

"BauBoom" ir viegli saprotama galda spēle visai ģimenei, kurā skudras ir sarosījušās, lai atjaunotu savus skudru pūžņus, bet, lai to izdarītu, ir jādodas pēc materiāliem.

Spēle ir līdzīga ''Riču, Raču'', jo savā gājienā mazie būvnieki met divus kauliņus un var izvēlēties vai ar savu kravas kastīti dodas uz priekšu par kādu no uzvestajiem kauliņiem, vai ar to summu. Kad ar kravas kastīti nonākam uz kāda laukuma ar skudru pūžņu detaļu, tad to ieliekam kravas kastītē. Pēc apļa veikšanas izkrāmējam materiālus un sākam atjaunot skudru pūzni.

 

Rory's Story Cubes

Tāir radoša kauliņu galda spēle bērniem, ģimenei un jebkurai kompānijai, kas vēlas pārbaudīt savas iztēles robežas. Spēles mērķis ir iesaistīt visus deviņus izmesto kauliņu attēlus vienotā stāstā. Spēlei ir daudz spēlēšanas veidi. “Rory's Story Cubes” ir Top 3 pārdotākā spēle pēdējos 2 gadus. Spēli var spēlēt arī bez uzvarētājiem un zaudētājiem, kā arī parocīgais dizains ļauj to ērti paņemt līdzi.

Yogi

"Yogi" ir jautra ballīšu spēle visai ģimenei, kurā spēlētāji cenšas pildīt pēc iespējas vairāk izaicinājumu vienlaikus.

Katrā gājienā spēlētāji paceļ kārti un pilda tajā norādīto izaicinājumu. Katra kārts jāpilda līdz pat spēles beigām. Spēlei turpinoties, spēlētājiem kļūs arvien grūtāk pildīt visu savu kāršu uzdevumus, tāpēc ar laiku viņi zaudēs. Beigās tikai viens no spēlētājiem var uzvarēt!

 

Tie ir tikai daži no variantiem, ko iespējams iegādāties šeit pat, interneta veikalā, kā arī, protams, vēl plašāka izvēle veikalā uz vietas. Atgādinām, ka Brain Games izdotajām spēlēm spēkā ir gan mūža garantija, kas ļaus pazaudētās vai bojātās spēles sastāvdaļas apmainīt pret jaunām, kā arī 2 nedēļu laikā, ja spēle neiepatikās - iemainīt to pret kādu citu.

 

 

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0