Izlaist līdz saturam
Kas veikalam plauktiņā? Tematiskās preces! #1

Kas veikalam plauktiņā? Tematiskās preces! #1

Mūsu veikals ir pilns ne tikai ar galda spēlēm, bet arī ar dažādām tematiskajām precēm. Šoreiz apskatīsim skolai paredzētas preces. Ja vēlies iepriecināt kādu skolēnu ar kaut ko jaunu Ziemassvētkos un pavasara semestrī, tad šeit atradīsi pāris idejas.

Mugursomas:
Viennozīmīgi visaktuālākā prece, uzsākot skolas gaitas. Mūsu veikalos atradīsiet mugursomas gan bērniem, gan pieaugušajiem, uz kurām attēlota iemīļotāko filmu, seriālu un multfilmu simbolika. Cik gan forši būtu uz vientiešu skolu doties ar Cūkkārpas ģērboni uz savas somas! Vai parādīt citiem savu nostāju par Troņu Spēlē notiekošo, uz muguras uzliekot, piemēram, Tārgārjenu ģimenes ģērboni. Tāpat arī nevilsies Zvaigžņu Karu un Dragon Ball fani.



Klades:
Ko liksim mugursomās? Jaunas klades! Nāc uz mūsu veikaliem un izvēlies sev tīkamākās starp dažādu supervaroņu, datorspēļu vai anime kladēm! Kāpēc izvēlēties ierastās klades ar, piemēram, dzīvniekiem vai automašīnām, ja katru dienu savus pierakstus vari veikt stilīgā Betmena kladē? Veco labo video spēļu piekritējiem saistošas būs PlayStation 1 un SuperMario (kuras attēls mainās!) kladītes.



Harija Potera klades ar gaismiņu.
Stilīgi Grifindora un Slīdeņa piezīmju blociņi, kuru vākus rotā katra torņa ģērboņi. Un tas vēl nav viss! Piespiežot pogu uz klades vāka, tas izgaismojas attiecīgā torņa krāsās. Lieliska ideja dāvanai, kā arī lielisks suvenīrs visiem Potera faniem.

Mīkstās klades:
Mūsu veikalos ir pieejamas klades ar mīkstajiem vākiem, ar modernu dizainu un  labākajiem popkultūras tēliem. Spilgtās Deadpoola, Rick & Morty, The Legend of Zelda, Troņu Spēles un Harija Potera klades lieliski iederēsies Tavā skolas somā vai kā skaista pierakstu klade tiem, kas skolas gaitas jau ir beiguši.

Vēdersomas:
Uz ielām arvien vairāk ir pamanāms, ka vēdersomas ar lieliem soļiem atgriežas modē. Arī Brain Games ir padomājuši par tiem, kas tās vēlas iegādāties. Turklāt arī ar tematiskiem attēliem. Vēdersomas lieti noderēs ceļojumos, dažādos pasākumos vai vienkārši ikdienā, kad ar mugursomu ir par daudz, bet ar kabatām par maz. Zvaigžņu Kari, One Piece, Dragon Ball u.c. - nāc un izvēlies savu!

Sporta somas:
Doties uz treniņu tagad varēsi ar pavisam stilīgu Atriebēju vai citu tematisko sporta somu. Tajā būs gana daudz vietas visam nepieciešamajam - gan apaviem, gan dvielim, gan Troņu Spēles sējumam. Šāda soma nepaliks nepamanīta un nenovērtēta.

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0