Izlaist līdz saturam
Kas veikalam plauktiņā? Āra spēles!

Kas veikalam plauktiņā? Āra spēles!

Kad ārā ir labs laiks, ir grēks sēdēt telpās. Ir jāiet ārā spēlēt spēles! Mūsu veikalos K. Barona ielā 55, Rīga Plaza un interneta veikalā ir ļoti plašs āra spēļu klāsts.

Izvēlies sev piemērotāko interneta veikalā, vai nāc uz mūsu veikaliem.

Līdz 6. septembrim āra spēlēm 15 % atlaide.

Mūsu TOP5 āra spēles

Kubb
Spēlētāju skaits: 2+
Ilgums: no 5 min līdz pat 60+
Kubb ir cēlusies vikingu laiku Skandināvijā, tāpēc to nereti dēvē par "vikingu šahu". Spēlē visi sadalās divās komandās un, metot koka stienīšus, cenšas apgāzt visus pretinieku bruņiniekus. Laukuma vidū atrodas karalis, kas ir jānogāž pēdējais - tikai tad, ja komanda ir nogāzusi visus bruņiniekus. Ja karali apgāž pirms tam, komandai uzreiz tiek piešķirts zaudējums. Taču tā nav tikai kociņu mētāšana, jo tajā ietilpst arī savs stratēģijas līmenis. Ir jābūt gana precīziem, lai visus apgāztu, taču gana uzmanīgiem, lai neapgāztu karali pirms laika vai neatdotu pretiniekiem pārāk vieglu gājienu.


Number Kubb
Spēlētāju skaits: 2+
Ilgums: ~20min, atkarīgs no spēlētāju skaita
Skaitļu Kubb ir Kubb spēles atvasinājums, kurā arī ir jāmet koka stienītis, tikai šoreiz pa dažādiem skaitļiem. Turklāt katrs spēlē individuāli, cenšoties sakrāt precīzu punktu skaitu. Ja apgāzīsi tikai vienu kauliņu, saņemsi tik punktu, cik norādīts uz kauliņa. Ja apgāzīsi vairākus, saņemsi tik punktu, cik kauliņu tika apgāzti. Spēle jāpabeidz ar precīzu punktu skaitu, bet, ja sanāks iegūt vairāk, spēlētājs "sadegs" un nokritīsies līdz pusei no nepieciešamo punktu skaita. Lai uzvarētu, arī būs nepieciešama gan precizitāte, gan stratēģija - labāk tēmēt pa kauliņu ar ciparu 3, vai tomēr nogāzt 3 kauliņus?


Spikeball
Spēlētāju skaits: 2 vai 4
Ilgums: 15min
Spikeball, saukts arī par Roundnet, ir spēle, kurā spēlētāji cenšas iesist bumbu apaļā tīklā tā, lai pēc atsitiena pretinieku komanda nevarētu uzņemt bumbu. Īsumā - Spikeball ir pludmales volejbola un galda tenisa apvienojums. Spēles laikā sanāk skraidīt visapkārt uz zemes noliktajam tīklam, savā starpā saspēlējoties un cenšoties izcīnīt katru pretinieka raidīto bumbu. Spēlējams uz mīkstāka seguma, jo nereti spēles karstumā nāksies nirt pēc īpaši zemi raidītām bumbām. Asas izjūtas un spraiga spēle garantēta!


Croquet
Spēlētāju skaits: 2+
Ilgums: 20min
Krokets pirmo reizi vēstures avotos ir minēts 1856. gadā Londonā. Kroketā spēlētāju uzdevums ir ar āmuriem raidīt bumbiņu cauri spēles trasei, kas izlikta ar vārtiņu palīdzību. Līdzīgi kā golfā, uzvarēs tas spēlētājs, kas trasi pabeigs ar vismazāk izmantoto sitienu skaitu. Trasi var izveidot pēc sirds patikas un, ja spēlēs uz dažādiem segumiem, arī spēles gaita krietni atšķirsies, tādējādi krokets piedāvā neskaitāmas variācijas.


Spin Ladder
Spēlētāju skaits: 2+
Ilgums: 20min
Spin Ladder ir gana vienkārša, bet gana izaicinoša āra spēle. Šajā spēlē spēlētāju mērķis ir iegūt 21 punktu, metot ar striķi savienotas bumbas pa koka "kāpnēm" tā, lai tās iekarājas kādā no trīs pārliktņiem. Jo zemāk raidīsi bumbas, jo vairāk punktu iegūsi! Ja bumbas metīsi garām vai tās neiekarāsies, punkti gūti netiks. Uzvar, protams, visprecīzākais.

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Komentāri

default/*'" - 17 septembris, 2018

default

default - 17 septembris, 2018

default

default - 17 septembris, 2018

default

default - 17 septembris, 2018

default

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0