Izlaist līdz saturam
Dāvanu ceļvedis — spēles līdz 20 EUR

Dāvanu ceļvedis — spēles līdz 20 EUR

Ziemassvētki tuvojas, un atkal jāmeklē dāvanas draugiem, radiem, kolēģiem un citiem īpašiem cilvēkiem. Ja vēlies atrast kaut ko īpašu, bet nevēlies maksāt vairāk par 20 eiro, tad šis dāvanu ceļvedis būs tavs labākais palīgs!

  • EXIT spēles
  • Sushi go!
  • Clever
  • The Crew
  • ICECOOL
  • Bohnanza
  • The Mind Extreme
  • Black Stories
  • Yogi
  • Smart Games
  • Puzles un Metal Earth

EXIT spēles

Vēlies mierpilnu Ziemassvētku vakaru pārvērst aizraujošā piedzīvojumā? “EXIT” spēles ir lieliska alternatīva īstu izlaušanās istabu apmeklējumam. Spēles kastē atradīsi visu nepieciešamo, lai izjustu satraukumu un patiesu vēlmi censties izlauzties. “EXIT” spēles ir maza izmēra un tās ir viegli paņemt līdzi, lai kur arī tu dotos. Šī ir iespēja izbaudīt izlaušanās istabas pieredzi savās mājās!

Pašlaik latviešu valodā ir pieejamas četras spēles versijas — “Pamestā būdiņa”, “Slepenā laboratorija”, “Faraona kapenes” un “Mirušais Austrumu ekspresī”. Izlaušanās no pamestās būdiņas vai laboratorijas ir izcila pirmajai “EXIT” spēlei, bet izaicinošākajiem mīklu šķetinātājiem iesakām meklēt slepkavu Austrumu ekspresī.

Nākamgad šīm spēlēm pievienosies arī citas “EXIT” daļas, kas būs lokalizētas un tulkotas latviešu valodā. Bet, ja angļu valoda nav šķērslis, tad “EXIT” spēļu izvēle būs daudz plašāka.

Sushi Go!

Ja tev nepieciešama spēle, kur var spēlēt līdz pieciem spēlētājiem, tad “Sushi Go!” ir izcils variants. Tajā spēlētāji izvēlas kārtis, cenšoties sakrāt labāko suši maltīti. Kombinē vasabi ar nigiri, krāj maki ruļļus, sašimi, pelmeņus un desertus. Uzvarēs spēlētājs, kurš pēc trim raundiem būs sakrājis visvairāk punktus!

Clever

Izcila dāvana spēļu entuziastiem būs “Clever”. Šī ir “met un pieraksti” tipa spēle, kurā spēlētāji, izmantojot uzmestos kauliņus, cenšas sakrāt iespējami daudz punktus, aizpildot savas pierakstu lapiņas. Lai gan spēle nav izdaiļota ar fantastiskām ilustrācijām, tai ir ļoti eleganta mehānika, kas spēles procesu padara ļoti īpašu.

“Clever” var izcili spēlēt divatā, bet tā būs jautra līdz pat četriem spēlētājiem. Tāpat to var baudīt arī vienatnē.

The Crew

Ja meklē spēli, kura arvien interesantāka un izaicinošāka kļūst, ja to vairāk spēlē, “The Crew” būs īstā izvēle. Tā ir jautra sadarbības kāršu spēle, kas piemērota visai ģimenei. Spēlētāji dodas kosmosā, kur viņi pilda dažādas misijas, izspēlējot pareizās kārtis.

ICECOOL

“ICECOOL” ir pievilcīga izveicības spēle bērniem un pieaugušajiem, kas īpaši piemērota Ziemassvētku laikam tās tematikas dēļ. Šajā spēlē nav jāizvieto spēles kauliņi vai jāvelk kārtis, bet gan ar knipjiem prasmīgi jāraida savs pingvīns un jāķer izbēgušie jaunie pingvīni vai jāčiepj gardās zivis, kas karājas virs durvīm.

Bohnanza

Vēl viena kompakta kāršu spēle, kas piemērota spēlēšanai draugu vai ģimenes lokā, ir “Bohnanza”. Šajā klasiskajā kāršu spēlē spēlētāji tiecas pēc laimes un bagātības, audzējot, novācot un tirgojoties ar pupām. Šī spēle patiks pieaugušajiem un jauniešiem, kas meklē stratēģisku spēli, kurā liela nozīme būs arī komunikācijai. Savā gājienā spēlētāji var stādīt pupas un novākt ražu, lai iegūtu punktus, vai arī tirgoties ar pretiniekiem. Mūsu pupu vagu skaits ir ierobežots, bet stādīt dažādas pupiņas vienā dobē nevar, tāpēc bieži nāksies tirgoties ar citiem spēlētājiem, lai novāktu bagātīgāko ražu.

“Bohnanzu” pirms 25 gadiem radīja izcilais spēļu autors Uve Rozenbergs, kurš mūsdienās kļuvis par vienu no zināmākajiem šī aroda meistariem. Lai gan viņš ir plašāk zināms ar lielākām un nopietnākām stratēģijas spēlēm, šī bija viņa pirmā izdotā spēle.

The Mind

“The Mind Extreme” ir piemērota visiem, kas izspēlējuši šīs spēles pirmo izdevumu un kam patīk lasīt domas, vai vismaz ir prātojuši, kā būtu, ja tas būtu iespējams. “The Mind” spēļu mērķis ir sinhronizēt spēlētājus, lai viņi spētu sakārtot kārtis augošā secībā, nepasakot ne vārda un nedodot nekādus citus mājienus. Ekstrēmā spēles versija ir gluži kā divas spēles vienlaicīgi, jo spēlētāji spēlē kārtis gan augošā, gan dilstošā secībā. Vai tu spēsi tikt galā ar šo izaicinājumu?

Black Stories

Plāno doties garākā braucienā un meklē spēli, ko spēlēt pa ceļam vai savā galamērķī, taču somā nav daudz vietas? Tev nepieciešama maza, melna kastīte ar nosaukumu “Black stories”! Šajā kastītē atradīsi 50 piķa melnas mīklas. Katras mīklas atrisinājumu drīkst izlasīt tikai viens spēlētājs, kurš pārējiem spēlētājiem pēc tam nolasa vienu ievada teikumu par notikumu. Pārējiem spēlētājiem jāizdomā, kas un kā notika, turklāt viņi drīkst uzdot tikai tādus jautājumus, uz kuriem var atbildēt ar “jā” vai “nē”.

Spēlei ir vairākas daļas, katra ar 50 gluži neticamiem, tumšiem stāstiem, kas, iespējams, balstīti uz patiesiem notikumiem. Taču, ja meklē draudzīgāku versiju, ir pieejami arī “Skolas stāstiņi”.

Yogi

“Yogi” ir sapņu piepildījums aktīviem un atjautīgiem spēlētājiem, kam patīk kāršu spēles un “Twister”! Spēlētājiem jāceļ kārtis un jāizpilda uz tām rakstītie norādījumi — tieši tik vienkārši! Vai arī tomēr nē? Uzdevumi uz kārtīm drīz vien liks spēlētājiem izskatīties kā akrobātiem, cenšoties noturēt kārtis uz mazajiem pirkstiņiem un pēdu apakšām.

Smart Games

“Smart Games” piedāvā spēles visiem, kam patīk risināt loģikas uzdevumus. “IQ” sērijas kompaktajās spēļu kastēs atradīsi uzdevumus (un atbildes), spēles kauliņus un stundām jautrības. Ja dodies ceļojumā vai meklē aktivitāti vakaram, izvēlies vieglāka līmeņa spēli jaunākajiem ģimenes locekļiem un sarežģītāku — vecākiem.

“IQ” sērijas prāta mežģi ir mazi un ērti paņemami līdzi. Tomēr, ja vēlies kaut ko vēl mazāku, tad tagad ir pieejamas arī “IQ mini” sērijas spēles, kuras ir tikai nedaudz lielākas par sērkociņu kasti un ērti ieliekamas jebkurā kabatā.

Puzles un Metal Earth

Klasisko pužļu entuziastiem piedāvājam puzles, kurās ir vairāk nekā tikai skaisti skati. “EXIT” pužļu sērija ļaus tev salikt puzles un tad no tām izlauzties, izmantojot atklātos ciparu kodus. Jana fon Hāsterena puzles ir krāšņas un smieklīgas — saliec tās un pats redzēsi! “Wasgij” sērijas puzles ir īpatnējas, jo attēls uz kastes atšķiras no saliktās puzles — abi attēli atšķiras par 100 gadiem, 5 sekundēm vai arī attēloti no dažādām perspektīvām.

Šajā cenu kategorijā piedāvājam arī “Metal Earth” konstruktorus, kas ļaus tev paša rokām veidot skaistas lietas. Kastē atradīsi metāla plāksnes ar izgrieztām detaļām, kuras vajadzēs locīt un likt kopā, pašam izveidojot 3D metāl objektus. Pieejami dažādu pasaulslavenu apskates objektu miniatūrās versijas, automobiļi, “Zvaigžņu karu” un daudz kas cits visām gaumēm.

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles līdz 10 EUR
Nākamais raksts Dāvanu ceļvedis — klasiskās vērtības

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0