Izlaist līdz saturam

Brain Games kolēģis Aleksandrs iesaka

Kā jau daudziem zināms, esam lieli spēļu entuziasti un katram no mūsu darbiniekiem ir sava gaume attiecībā uz spēlēm. Vieniem patīk garas un sarežģītas stratēģijas spēles, citiem — kooperatīvās, bet vēl citiem — veiklības spēles. Jebkurā gadījumā mūs vieno liela interese par visu, kas saistīts ar galda spēlēm un to kultūru, tādēļ daži no mūsu kolēģiem ir piekrituši pastāstīt par spēlēm, kas viņiem šobrīd šķiet interesantas un aktuālas.

Vienmēr smaidīgais un draudzīgais kolēģis Aleksandrs, kurš kopā ar Brain Games ir jau no pašiem pirmsākumiem, kā pirmais ir piekritis padalīties ar savām TOP 3 spēlēm, ko ieteiktu citiem izmēģināt.

Aiziet!

„Eldritch Horror“ ir kooperatīvā stratēģijas galda spēle. Spēlētāji ir izmeklētāji, kuri cenšas nepieļaut ka seni dievi ienāk mūsu pasaulē, jo tad, kad tas notiek, iespējams, visa pasaule tiek iznīcināta vai arī visiem ir jāgatavojas izšķirošajai cīņai.
Aleksandrs: Viena no visaizraujošākajām spēlēm, kuru esmu spēlējis. Patiess piedzīvojums draugu kompānijai vairāku stundu garumā. Lai gan spēle ir gan gara, gan stratēģisku lēmumu pilna, gan grūti uzvarāma (kooperatīvā spēle), tās noteikumi nav grūti apgūstami, tāpēc tā būs pieejama arī visiem, kas spēlējuši tikai Catan, Pandemic vai kādu citu ģimenes spēli. Ja gribas izjust īstu kopības garu spēlē, cīnoties pret ārpasaules būtnēm, šī būs īstā spēle!

P. S. Šai spēlei pieejami vairāki paplašinājumi, kas spēlēšanu padara vēl interesantāku un notikumiem bagātāku.

Love Letter

„Love Letter“ ir aizraujoša dedukcijas kāršu galda spēle ģimenei. Spēles mērķis ir nogādāt savu mīlas vēstuli līdz princesei, tajā pašā laikā atvairot pārējo pielūdzēju vēstules. Taču princese ir ieslēgusies savā pilī. Katram mīlniekam jāpaļaujas uz kādu citu, kurš nogādātu princesei mīlas vēstuli. Vai tava vēstule to sasniegs visātrāk?

Aleksandrs: Viegli apgūstama, ātri izspēlējama, bet tajā pat laikā taktiska un aizraujoša spēle. Līdz pat pašām beigām nekad nevar zināt, kurš uzvarēs, tas uztur pamatīgu spriedzi. Ieteiktu izmēģināt visiem, kuros iekšā mīt sacensības gars un cīņas spars!

„Unlock!“ ir izaicinoša kooperatīva galda spēle, kas balstīta uz „Escape room“ mehānikas. Spēlētāji pārmeklē dažādas lokācijas, savieno atrastos objektus un atrisina mīklas, lai atrisinātu uzdevumus. „Unlock!“ galda spēle spēlējama kopā ar atbilstošo aplikāciju, kas nodrošina ar padomiem, kodu pārbaudēm un atlikušo laiku uzdevumu izpildei.
Aleksandrs: Mūsdienās daudzas spēles mēģina pārsteigt spēlētāju ar kādu jaunu mehānismu, noteikumu vai izskatu. Daudzām tas neizdodas, bet dažas spēles tiešām pārsteidz. Tā arī Unlock! parādīja, ka galda spēlēm tiešām rāmju nav. Patiess stress, mazliet bailes un azarts 3 dažādos escape room'os. Jā, jūs izlasījāt pareizi — escape room. Šī spēle perfekti imitē escape room jeb kvestu istabu sajūtas, darbību un garu! Man tās bija 6 stundas nepārspējamu emociju, bet, iespējams, tev izdosies izmukt ātrāk!
---
Vai esi gatavs izmēģināt ko jaunu? Vēlies spēles apskatīt dzīvē un uzzināt ko vairāk? 
Nāc uz Brain Games veikalu Rīgā, K. Barona ielā 55, un Aleksandrs vai kāds cits no kolēģiem pastāstīs par šīm un citām spēlēm vairāk. 
Vienmēr spēles vari aplūkot arī mūsu interneta veikalā www.brain-games.lv 
Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Komentāri

Jānis - 12 septembris, 2017

Tomēr, Eldritch Horror ir daudz episkāks. Tomēr visa pasaule aptverta. Bet abi piedzīvojumi ir interesanti. Un principā, viena spēle otrai netraucē.

Jā, Love Letter ir latviski!

Roberts - 30 augusts, 2017

Kā Eldritch Horror salīdzinātu ar Arkham Horror:The Card Game? Vai nav īsāks, bet tikpat aizraujošs piedzīvojums?

F - 11 jūlijs, 2017

Vai Love Letter ir latviski?

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0