Izlaist līdz saturam
Brain Games iesaka

Brain Games iesaka

Kā jau daudziem zināms, esam lieli spēļu entuziasti un katram no mūsu darbiniekiem ir sava gaume attiecībā uz spēlēm. Vieniem patīk garas un sarežģītas stratēģijas spēles, citiem — kooperatīvās, bet vēl citiem — veiklības spēles. Jebkurā gadījumā mūs vieno liela interese par visu, kas saistīts ar galda spēlēm un to kultūru, tādēļ daži no mūsu kolēģiem ir piekrituši pastāstīt par spēlēm, kas viņiem šobrīd šķiet interesantas un aktuālas.

Šoreiz Brain Games iesaka trīs lietpratēju spēles (gamer games).

A Game of Thrones LCG

Vesterosas pasaule ir izpostīta ar karu, intrigām un nesaskaņām. Dižie Nami vāc armijas un tiekas titāniskās kaujās, kamēr viņu spiegi cīnās ēnās. Pāri Šaurai jūrai, pēc vairākiem gadiem, atkal ir atmodušies pūķi, kamēr neauglīgās zemēs aiz Mūra kas nezināms un draudīgs pieņemas spēkā, draudot iznīcināt pasauli ar aukstumu un nebeidzamu nakti. Vesterosa nepiedod kļūdas un galu galā, tikai vienai spēlei ir jēga – troņu spēlei!

A Game of Thrones LCG (Living Card Game) 2nd Edition spēle mūžīgi attīstās. Periodiski tiek izlaisti spēles paplašinājumi, kas spēlētājiem dod jaunas iespējas radošā veidā izstrādāt un censties īstenot dažādas stratēģijas. Katrs spēlētājs izvēlas, kuru no Westerosas nozīmīgākajām frakcijām pārstāvēs, un izveido sev unikālu kāršu kavu. Katrai frakcijai ir gan sava tematika, gan stiprās un vājās puses. Spēlei Rīgā ir ļoti draudzīga komūna, kas tiekas katru nedēļu, lai izmēģinātu dažādas jautras kombinācijas un arī noslīpētu savas uzvaras stratēģijas, gatavojoties vietējiem vai starptautiskiem turnīriem.

Betrayal on the House on The Hill

Ja meklē bīstamus piedzīvojumus, neparedzamus pavērsienus un iespēju spēlēt spēli neskaitāmas reizes, tad Betrayal on The House on The Hill ir spēle, ko tu meklē! 3 līdz 6 spēlētāji iejutīsies detektīvu lomās un dosies aptuveni stundu garā piedzīvojumā, mēģinot izkļūt no apsēstas mājas. Tiesa, nevienā brīdī nedrīkst aizmirst, ka apsēstā māja ne tikai negrib ļaut spēlētājiem izkļūt no tās, bet arī mēģina ieperināties spēlētāju prātos un likt spēlēt pret pārējiem spēlētājiem!
Pamatspēlē ir desmitiem dažādu scenāriju, no kuriem katrs ir citādāks, kas nodrošinās jaunas spēles sajūtu ilgu laiku. Īstiem spēles cienītājiem nav jāuztraucas, jo spēlei ir pieejams lielisks paplašinājums - Betrayal at House on the Hill: Widow's Walk.
Brīdinām! Spēli iesakām tikai īstiem piedzīvojumiem meklētājiem, baidīties nav atļauts!

Welcome to the Dungeon

Kad gribas kādu ātru, bet vienlaikus aizraujošu piedzīvojumu spēli, pirmā izvēle noteikti ir Welcome to the Dungeon un Welcome back to the Dungeon. Katru izspēli kāds no varoņiem (Barbars, Burvis, Bruņinieks, Laupītājs vai kāds cits no pieejamiem tēliem) dosies iekšā pazemē spēkoties ar tur mītošajiem briesmoņiem. Vai viņam izdosies izkļūt dzīvam vai briesmoņi varoni nomāks,- to izlems spēlētāji. Tikai tas drosmīgais spēlētājs, kurš ticēs varoņa spēkam un būs gatavs doties pazemē, pretendēs uz uzvaras punktu - iegūsti divus un uzvari spēlē! BET, ja varonis netiks cauri, tad zaudēs dzīvību - vēlreiz šāda kļūme, un no spēles būs jāizstājas!

Abas spēles var spēlēt kā atsevišķi, tā kopā. Katru izspēli jutīsiet gaisā esošu spriedzi - doties pazemē vai nē? Lieliska spēle, ko uzspēlēt kompanījā līdz 4 cilvēkiem, ar vidējo spēles garumu ap 20 minūtēm. 

---

Vai esi gatavs izmēģināt ko jaunu? Vēlies spēles apskatīt dzīvē un uzzināt ko vairāk? 

Nāc uz Brain Games veikalu Rīgā, K. Barona ielā 55, un kolēģi pastāstīs par šīm un citām spēlēm vairāk. 

Vienmēr spēles vari aplūkot arī mūsu interneta veikalā www.brain-games.lv.

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Komentāri

Belle - 5 maijs, 2019

Stop Settling for Inferior Razors Causing Razor Bumps and Facial Agitation – Our Razors are designed

with quality in Mind – And Best of All It’s available now to you at a subscription price, so

you Can receive monthly deliveries -—>

Check it Out Today – http://bit.ly/2V45B8W

Shantell - 5 maijs, 2019

Stop Settling for Inferior Razors Causing Razor Bumps and Facial Agitation – Our Razors are designed

with quality in Mind – And Best of All It’s available now to you at a subscription price, so

you Can receive monthly deliveries -—>

Check it Out Today – http://bit.ly/2V45B8W

Raimonds - 31 maijs, 2018

Tiem kam uztrauc tās spēlētāju kartiņas un tie plastmasa štruntiņi. Lūk labs risinājums, tik jāsagaida kad būs pieejams.
https://wizkids.com/2018/05/29/wizkids-announces-betrayal-at-house-on-the-hill-upgrade-kit/

Raimonds - 3 maijs, 2018

Piekrītu Robertam tie plasmasa gabaliņi uz tēla kartiņas ir briesmīgi. Pat ja nekrīt nost tad brīžiem nevar saprast uz kura cipara tie norāda.

Bet ja atmetam šo vienu niansi. Spēle ir ļoti laba un ir samērā jautra. Labs veids kā pamēģināt ļoti vienkāršotu “dungeon crawler” tipa spēli.

Roberts - 2 maijs, 2018

Betrayal… būtu lieliska spēle, ja vien mazie plastmasas gabaliņi nekristu nost. Nezinu kāpēc, bet mani šāds sīkums ļoti uzvelk. Citādi, tiešām jautrs piedzīvojums. Dzirdēju, ka esot iznākusi jauna versija, kurā katru no scenārijiem ir sacerējis kāda slavena persona. Problēma ar plastmasas gabaliņiem nav atrisināta! :D

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0