Izlaist līdz saturam

Brain Games Artūrs iesaka

Kā jau daudziem zināms, esam lieli spēļu entuziasti un katram no mūsu darbiniekiem ir sava gaume attiecībā uz spēlēm. Vieniem patīk garas un sarežģītas stratēģijas spēles, citiem — kooperatīvās, bet vēl citiem — veiklības spēles. Jebkurā gadījumā mūs vieno liela interese par visu, kas saistīts ar galda spēlēm un to kultūru, tādēļ daži no mūsu kolēģiem ir piekrituši pastāstīt par spēlēm, kas viņiem šobrīd šķiet interesantas un aktuālas.

Šoreiz par savām iecienītākajām spēlēm pastāstīs Artūrs! Viņš ikdienā ir spēļu skolotājs, kā arī viens no Brain Games veikala draudzīgajiem, izpalīdzīgajiem pārdevējiem!

Port Royal

Port Royal ir aizraujoša kāršu galda spēle ģimenei. Port Royal ostā rosība sit augstu vilni! Vai tu spēsi veikt savas dzīves nozīmīgāko darījumu? Ar katru atvērto kārti tavas iespējas palielinās, tomēr tajā pašā laikā pieaug arī tavs risks.

Artūrs: Maza, kompakta, viegli apgūstama, toties arī stratēģisku lēmumu pilna. Ļoti piesaista tas, ka uzvarēt var tik pat labi, ja dodies ekspedīcijās (misiju kārtis), pat ja velti daudz laika, lai pilnīgi nebūtu atkarīgam no veiksmes, pastiprinot savu karaspēku un piesaucot admirāļus.

 

Star Wars: Imperial Assault

Star Wars Imperial Assault ir populāra stratēģijas galda spēle. Spēlētāji ir varoņi Zvaigžņu Karu pasaulē. Viens no spēlētājiem spēlē Ļauno Impēriju, otrs Labo. Abas puses cīnās neskaitāmu scenāriju ietvaros.

Star Wars: Imperial Assault ļauj spēlētājiem izspēlēt kino filmu scenārijus un stāstus. Taktiskas cīņas, 1:1 dueļi, atpazīstams Zvaigžņu Karu dizains ar lomām un miniatūrām, un dažādas misijas ar neskaitāmiem scenārijiem — viss vienā piedzīvojumā.

Artūrs: Zvaigžņu kari! Spēle par mīļākajiem varoņiem vai ļaundariem no Zvaigžņu karu pasaules! Spēle iekļauj sevī 2 variantus: puskooperatīva pieredze, kur viens no spēlētājiem vadīs aizraujošo kampaņu tirāniskās Impērijas lomā, bet citi stāsies pretī nezināmiem šķēršļiem, spēlējot par pretestības varoņiem, mēģinot atbrīvot galaktiku no Impērijas tirāna; un 2 spēlētāju taktiska cīņa, kur katrs spēlētājs pirms spēles uztaisa komandu, ar kuru mērosies spēkiem pret citu spēlētāju vienā no daudzām mainīgām kartēm un misijām.

For Sale

For Sale ir viegla stratēģijas spēle ģimenei. Iegādājies savu sapņu māju! For Sale ir vienkārša un visiem pieejama izsoļu spēle, kurā katrs spēlētājs cenšas iegādāties sev īpašumus, lai tos vēlāk izdevīgi pārdotu. Tev būs jācenšas paredzēt citu spēlētāju darbības, lai veiktu visizdevīgākos darījumus un kļūtu par uzvarētāju!

Artūrs: Neliela izmēra spēle visai ģimenei, vakaram ar vecvecākiem vai kopā ar geimer-draugiem. Šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Spēles laikā spēlētāji sacenšas nekustamā īpašuma izsolē un tālākā īpašuma pārdošanā ar mērķi nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas. Man visvairāk patīk, ka ar iepriekšējo teikumu gandrīz visa spēle jau ir izskaidrota un saprasta. Spēlei arī palīdz tas, ka neveiksmes pirmajā raundā nenozīmē, ka spēlētājam nav izredžu uzvarēt. Tieši pretēji!

---

Vai esi gatavs izmēģināt ko jaunu? Vēlies spēles apskatīt dzīvē un uzzināt ko vairāk? 
Nāc uz Brain Games veikalu Rīgā, K. Barona ielā 55, un kolēģi pastāstīs par šīm un citām spēlēm vairāk. 
Vienmēr spēles vari aplūkot arī mūsu interneta veikalā www.brain-games.lv.
Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0