Izlaist līdz saturam
Ko sagaidīt no Brain Games 2016. gadā?

Ko sagaidīt no Brain Games 2016. gadā?

Ir aizvadīts veiksmīgs, spēļu pilns 2015.gads, kas ir kā apliecinājums tam, ka galda spēļu zelta laiks patiešām ir sācies! Ko varam sagaidīt no Brain Games jaunajā 2016. gadā? Vareni daudz! Šeit neliels ieskats:
  • Ņemot vērā lielo pieprasījumu, šogad viens no mērķiem ir atgriezt veikalā jau pārbaudītās vērtības - spēles Carcassonne un Katana. Veikalā pēc ilgiem laikiem atgriezīsies Katanas ieceļotāju paplašinājumi! Pirātu un  bruņinieku cīņas varēs turpināties pilnā sparā!

  • Spēles Mysterium spoka izliktās sapņu kārtis vēstī, ka noslēpumainā un aizraujošā komandas spēle veikalā atgriezīsies jau pavasarī! Tās tik tiešām ir labas ziņas! Priecīgi būs ne tikai tie, kuri nepaguva iegādāties Mysterium pamatspēli, bet arī tie, kuriem tā jau ir, jo uz veikalu atceļos arī spēles paplašinājums. Jaunas noslēpumainas lomas, mistiskas vietas un priekšmeti, kā arī vēl vairāk sapņu kāršu! 

cat-mouse-games.myshopify.com

  • Aizvien populārāks kļūst Latvijā tapušais (autors: Kristaps Auzāns) prāta mežģis - Logic Cards! Iespēja pakustināt smadzenes jebkurā brīdī - 53 skatiļu, loģikas un ģeometrijas uzdevumi dažādās grūtības pakāpēs! Vai zināji, ka mazā kāršu spēle bija viena no visvairāk pirktajām spēlēm Baltijā 2015.gadā? 2016.gadā varēsim izaicināt savu prātu ar jaunajām Logic Cards versijām. Ļoti ērta un kompakta spēle par  draudzīgu cenu!

                                         

  • Esam padomājuši arī par jaunām viesību spēlēm. Pērnā gada nogalē pie mums atceļoja pasaulē ļoti iemīļota ballīšu spēle - Spyfall. Spēle, kurā jātrenē uzmanība un jābūt gana viltīgam uzdodot jautājumus! 2016.gadā plānojam izdot vēl vienu ļoti atzītu un populāru spēli, kas ietver sevī gan uzmanības treniņu, prāta asināšanu, veiksmi, kā arī sadarbību - Codenames! Veikalā atgriezīsies arī iemīļotā viesību spēle Statujas tikai šoreiz ar jaunu dizainu!

www.shutupandsitdown.com

  • Protams, nevar aizmirst par bērniem! Arī mazie ķipari - bērni - varēs sākt prātot un šķetināt vaļā uzdevumus no Logic Cards Kids. Pārsteigumus sagādāsim arī pašiem mazākajiem (3+), lai tie veiksmīgāk varētu sākt apgūt krāsas, ciparus, dzīvniekus un reakciju.

Kopumā varam gaidīt labas ziņas no Brain Games, jo spēļu piedāvājums būs gana plašs, parūpēsimies par aizraujošiem papildinājumiem jūsu spēļu kolekcijā. Gads būs piesātināts ar mazākiem un lielākiem pārsteigumiem! Seko līdzi un mēs noteikti paziņosim par jaunumiem! :)

 

 

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Komentāri

Brain Games - 22 marts, 2016

→ Spēlmane
UK karte vēl bija pieejama veikalā Kr. Barona ielā 55 pagājušajā nedēļā. Aprīļa beigās būs Ticket to Ride pievedums – pamatspēle un paplašinājumi.

Katans - 8 februāris, 2016

Gribētos iegādāties Katanas papildinājumu “Jūrasbraucēji”. Kad varētu būt pieejams?

EmilsE - 1 februāris, 2016

Brain Games nav izdevis Ticket to Ride latviskoto versiju, tāpēc ar to vajadzētu sākt ;)

Kas attiecas uz veikala piedāvājumu, tad kādu laiku atpakāl tur jau bija TTR UK paplašinājums

Spēlmane - 27 janvāris, 2016

Vai ticket to ride jaunā UK karte nav gaidāmajos jaunumos?

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0