Izlaist līdz saturam
15 izcilas spēles ģimenei

15 izcilas spēles ģimenei

Kā jau katru gadu, pienākusi Brain Games dzimšanas diena! Ko tas nozīmē? Dāvanas! Mēs dāvinām jums 25% atlaidi, un jūs varat sev uzdāvināt pašu kārotāko spēli. Ja acis lēkā uz visām pusēm un rokas tiecas grābt visu no plauktiem, iespējams, derētu uztaisīt sarakstu ar to, kas ir tas svarīgākais. Tikmēr mēs piedāvājam sarakstu ar spēlēm, kurām noteikti vērts pievērst uzmanību.

 

Planet

Ja neapmierina planēta, uz kuras esi, izveido pats savu — tieši tik vienkārši! Sāc ar pavisam tukšu bumbu un radi tās ekosistēmu, līdz rodas planēta, uz kuras gribēs dzīvot visi iespējamie dzīvnieciņi.

Reef

Ienirsti šajā spēlē un palūkojies, kas notiek okeāna tumšajās dzīlēs. Neatradīsi diži daudz zivtiņu, bet piedāvājumā ir kas labāks — iespēja būt par krāšņu koraļļu rifu! Paplašini savas robežas, audz un krāj punktus, taču neaizmirsti, ka taviem koraļļiem jāizkārtojas arī acīm baudāmā rakstā. Abstrakta spēle ar ļoti patīkamām koraļļu figūriņām, kuru nebūs grūti iemācīt jauniem spēlētājiem.

Pigasus

Sper kāju zoodārzā, kur sastapsi vēl neredzētus brīnumus — žirafjgorillas, krokodilvēžus un haizivjcūkas! Centies pirmais pamanīt dzīvnieku krustojumu pāri, kā arī pirmais saķert spārnotās cūkas Pigasus pīkstošo mantiņu. Smiekliem pilna reakcijas spēle, kurā iztēles pilnie bērni būs lielākā konkurence.

The Enchanted Tower

Ļauns burvis ir nolaupījis princesi un ieslēdzis viņu tornī! Kurš no jums būs šis ļaundaris? Vai pārejie spēlētāji, ieņemot varoņa Robina lomu, pamanīsies atrast īsto atslēgu un atbrīvot princesi? Ja viņš kļūdīsies, burvim būs iespēja nolikt atslēgu vēl labākā slēptuvē.

Šurpu Turpu

Apceļo Latviju, sēžot viesistabā pie galda, par transportu izmantojot savas kājas. Ja vēlies taisnāku ceļu, brauc ar lidmašīnu, laivu vai vilcienu, bet skaties, lai tev ir pieejamas biļetes, citādi paliksi aiz durvīm. Kā jau parasti ceļojot, gadīsies arī dažādi notikumi un negadījumi, kas varbūt iedos tev kādu papildu biļeti, bet varbūt aiznesīs no Liepājas uz Rēzekni.

TEAM3

Cik labi tu saproties ar saviem draugiem un tuviniekiem? Vai spēsi bez vārdiem paskaidrot, kas jums kopā jāuzbūvē? Komandas spēle trim spēlētājiem, kas izaicina jūsu maņas, koordināciju un komunikācijas spējas.

Ticket to Ride

Iekaro Ameriku, Eiropu vai visu pasauli ar saviem izbūvētajiem vilcienu maršrutiem! Savieno pēc iespējas vairāk pilsētu ar savu vilcienu tīklu un bloķē pretiniekus no viņu maršrutu pabeigšanas, lai ceļotāji izmantotu tieši tavus ceļus! Ticket to Ride ir spēļu sērija ar daudziem izdevumiem un paplašinājumiem, kas ļauj pabūt katrā pasaules malā.

Mysterium

Kāds nelaimīgs spociņš vēlas, lai gaišreģi noskaidro, kā viņš gājis bojā — kurš ir slepkava, kur noziegums noticis un kāds bija nozieguma ierocis. Spoks nevar runāt, taču var rādīt sapņainas vīzijas par patiesību, kuras gaišreģiem jācenšas atšifrēt.

Splendor

Viss apkārt spīd un laistās gaismā, acis žilbst no skaistuma. Miers. Koncentrācija. Jābūt gudriem. Būt par renesanses laika dārgakmeņu tirgotāju nav viegls darbs — jāpērk un jāpārvalda raktuves, jānodrošina transports, jāvada veikali. Ja tavs vārds ir izplatīts sabiedrības smalkajās aprindās, iespējams, tevi apciemos kāda dižciltīga persona.

Pyramid of Pengqueen

Pingvīni no ICECOOL spēles ir devušies brīvdienās no skolas un dodas meklēt dārgumus piramīdā. Tur viņus sagaida mūmija, kas tik vienkārši savu mantu neatdos. Spēlētāji kā pa tumsu cenšas izvairīties no mūmijas ķetnām, kamēr mūmija ļoti labi pārzina savas kapeņu izlaupītaju atrašanās vietas. Vai senais pingvīns piramīdā varēs noķert palaidnīgos dārgumu meklētājus, vai arī pingvīnu komanda apsteigs mūmiju un tiks ārā sveika un vesela?

Celestia

Ceļotāju komanda ir devusies piedzīvojumā caur Celestia zemi, lai atrastu senus dārgumus. Ceļotājiem būs jāpārvar daudzi šķēršļi — migla, negaiss, plēsīgi putni un pirāti —, lai kļūtu par veiksmīgako un turīgāko piedzīvojumu meklētāju!

Yogi

Kārtīgi iesildies, izstaipies, uzvelc ērtas bikses un ņem kārti! Viena tev būs jātur pie deguna, otra pie ceļa, un kādā brīdī var sanākt šo celi pielikt arī pie auss. Vai spēsi aizsniegt un tā arī nostāvēt?

King of Tokyo

Spraiga un ātra cīņa starp briesmoņiem, kas cīnās par savu vietu zem saules. Vai tu būsi pēdējais, kas stāvēs kājās, vai arī izvēlēsies apsteigt visus pārējos ar uzvaras punktiem? Met kauliņus un skaties, ko liktenis tev ir lēmis, pērc kārtis, lai savu likteni mainītu, un tiecies pēc uzvaras!

Evolution

Pārmaiņām jāmāk pielāgoties, tikai stiprākie izdzīvos. Tev būs jāevolucionē savas sugas, lai tās varētu izdzīvot mainīgajos dabas apstākļus un saglabātu savu spēju gan slēpties no plēsejiem, gan sagādāt maltīti. Cietas bruņas un ragi palīdzēs aizsargāties, bet garš kakls ļaus aizsniegt augstākās koku galotnes.

The Mind

Centies nolasīt pārējo spēlētāju domas vai arī redzēt caur kartiņu aizmuguri. Uzdevums — izspēlēt savas kārtis augošā secībā — ir pavisam vienkāršs. Taču ir viens liels BET. Jūs nedrīkstat runāt un sniegt mājienus par to, kādas kārtis jums ir rokās un ko jūs taisāties izspēlēt. Skaitīt laiku — tā būs šmaukšanās — tāpēc atrodiet savu īpašo veidu, kā nonākt uz viena viļņa.

 

Komentāros pastāsti, kuru spēli tu pievienotu šim sarakstam un noteikti ieteiktu aplūkot arī citiem aizrautīgiem galda spēļu spēlētājiem!

 

 

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0