Izlaist līdz saturam
Atjautīgas dāvanas pēdējā brīža pirkumam

Atjautīgas dāvanas pēdējā brīža pirkumam

Vēlējies Ziemassvētkiem sagatavoties laicīgi, bet dažādu apstākļu dēļ neizdevās atrast pārdomātu un interesantu dāvanu? Mums ir pieci ieteikumi, kas varbūt tev palīdzēs!

Pats zinās labāk ko grib!

Ja neesi drošs, ko dāvināt, tad vienmēr opcija ir dāvanu karte, lai saņēmējs pats var izvēlēties sev vēlamo un nepieciešamo spēli.

Runājot par dāvanu kartēm, pašlaik pieejama arī īpaša “Spārnotie: Eiropas putni” dāvanu karte, kas paredzēta šī konkrētā paplašinājuma iegādei. “Spārnotie” ir ļoti iecienīta spēle par putniem, kuras fani jau nevar sagaidīt, kad beidzot būs pieejams “Eiropas putnu” paplašinājums. Pašlaik to iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā un jau februārī saņemt mūsu veikalos! Ja zini kādu “Spārnoto” fanu, tad šī dāvanu karte būs lielisks pārsteigums!

Izlaušanās piedzīvojums kastē!

Galda spēles “EXIT” ir izcils izlaušanās istabas simulators, kurā spēlētājs vai spēlētāji, risinot mīklas mēģina izbēgt no kapenēm, laboratorijas, pamestas būdiņas vai kādas citas vietas.

Būs jārēķina, jāmeklē, jāloka, jāgriež un jādomā ārpus rāmjiem!

Bieži vien pircējus biedē fakts, ka spēle ir paredzēta tikai vienai reizei. Tomēr, dāvinot to kādam, tu dāvā unikālu piedzīvojumu vakara garumā!

Detektīvs uz kartes

Katru gadu iznāk tūkstošiem jaunu spēļu, tāpēc autori arvien biežāk domā radoši, lai pārsteigtu savus spēlētājus. Noziegumu spēle “MicroMacro: Noziegumu pilsēta”, kas pirms diviem gadiem tika atzīta par gada spēli, lieliski pierāda, ka spēlēs var būt ne tikai metamie kauliņi, kārtis un spēļu figūriņas. “MicroMacro: Noziegumu pilsēta” spēli veido atlokāma pilsētas karte. Jā, tieši tā — liela izmēra karte! Turklāt tajā ir attēlotas neskaitāmu personāžu dienas gaitas. Diemžēl viņu vidū ir arī noziedznieki, un tavs uzdevums būs viņus atmaskot!

Spēle sevī apvieno “Kur ir Volijs?” un detektīvu. Kas no tā sanāk? Izcila galda spēle!

Prāta mežģi dažādiem vecumiem

Neatkarīgi no tā, vai meklē dāvanu, vai tikai nelielu papildinājumu, ko pielikt klāt, prāta mežģi ir lieliska dāvana! Mūsu veikalos pieejami ļoti dažādi prāta vingrinātāji no koka un metāla. Tāpat pieejamas arī prātu vingrinošas spēles, kuras ērti paņemt līdzi un spēlēt jebkur!

Uzlabo mīļāko spēli

Ja pazīsti kādu, kuram ir kāda ļoti mīļa un iecienīta spēle, bet tā jau ir kolekcijā, tad ir vērts aplūkot, vai to nav iespējams papildināt vai uzlabot. Bieži vien spēlēm ir izdoti paplašinājumi, kas iecienīto spēli var izcelt vēl spilgtākā gaismā.

Tāpat ir spēles, kurām var iegādāties dažādus vizuālos un kvalitātes uzlabotājus. Ja spēlē tiek izmantotas kārtis, tad var dāvināt kāršu kabatiņas, kas ne tikai pasargās kārtis no nolietošanās, bet arī atvieglos to sajaukšanu.

Ja spēlē tiek izmantotas kartona monētas, tad var iegādāties metāla monētas, kas katram maiņas darījumam piešķirs īpaši patīkamu garšu.

Bieži vien gadās, ka spēlē ir daudz komponentu, kas izbiruši pa visu kasti, un pēc tam arī pa galdu. Lai cīnītos ar šo sāpi, ir pieejami dažādi trauciņi, kas uzlabo dzīves kvalitāti kā spēles laikā, tā arī to izliekot un novācot.

Cerams, ka kāds no šiem ieteikumiem tev palīdzēja! Un atceries — Ziemassvētki jau ir tepat aiz stūra, tāpēc neatliec dāvanu iegādi uz svētku priekšvakaru, lai izvairītos no liekas drūzmēšanās un nevajadzīga stresa! Lai Ziemassvētkos valda miers, gaisā virmo mandarīnu un piparkūku smarža un galdā ne tikai ēdiens, bet arī spēles!

Iepriekšējais raksts Splendor Latvijas čempionāts 2024
Nākamais raksts Nesteidzīgiem un dzīves pieredzes bagātiem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0