Izlaist līdz saturam

Oktobra spēle — HALLI GALLI!

Vai tu un tavi klasesbiedri, studiju biedri, kolēģi, draugi vai ģimene vēlaties izmēģināt spēli Halli Galli? Lieliski!



Brain Games sadarbībā ar grāmatnīcu Jānis Roze meklē 15 spēlētāju grupas visā Latvijā, kas nav spēlējuši spēli Halli Galli, bet būtu gatavi iemācīties un izspēlēt spēli, kā arī vēlāk pastāstīt par savu pieredzi, viedokli par spēli.

Kā pieteikties:
Līdz 27. septembrim piesaki savu spēlētāju grupu un aizpildiet pieteikuma anketu (tā var būt draugu grupa, klase, jauniešu centrs u. tml.)
Anketa (klikšķini uz saites): https://goo.gl/forms/yFm0XnxSwhyS8Oxv2


Līdz 3. oktobrim mēs izvēlēsimies 15 spēlētāju grupu pieteikumus*, kurām nosūtīsim spēli testēšanai. Spēle paliek kā dāvana spēlētāju grupai.
Ar izvēlētajām grupām sazināsimies personīgi.

Saņemot spēli:

  • Izspēlējiet spēli, cik vien jūsu spēlētāju grupiņa vēlas. Jo vairāk jo labāk!
  • 3 nedēļu laikā gaidīsim jūsu atgriezenisko saiti par spēli.**
  • Jūsu atsauksmes var tik publicētas mūsu mājaslapā, sociālo tīklu platformās, lai arī citi varētu redzēt un dalīties ar jūsu pieredzi, spēlējot spēli.


* Pieteikumus izvērtēs Brain Games komanda, vērā ņemot motivāciju piedalīties. Ņemam vērā pieteikumus arī no iepriekšējiem mēnešiem.
** Jūs saņemsiet atgriezeniskās saites anketu, kurā varēsiet novērtēt spēli un aprakstīt savu pieredzi. Būsim ļoti priecīgi, ja pievienosiet attēlus vai video materiālus no spēļu partijām. 

!!! Grupas, kas veiks atgriezenisko saiti laikā un pievienos vizuālos materiālus, piedalās izlozē, kas notiks ik pēc 3 mēnešiem (tuvākā novembrī). Balvā — 60 EUR dāvanu karte no Brain Games.

Šāda aktivitāti plānojam veikt katru mēnesi līdz gada beigām vai ilgāk (atkarībā no interesentu aktivitātes un atdeves).
Katru mēnesi spēlētāju grupām tiks piedāvāta cita spēle un tiek izvēlētas jaunas spēlētāju grupas.

 

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0