Izlaist līdz saturam
Kas veikalam plauktiņā? Tematiskās preces #2

Kas veikalam plauktiņā? Tematiskās preces #2


1. Atslēgu piekariņi

Atrodi mūsu veikalos savu iemīļoto filmu un seriālu varoņu piekariņus - Back to the Future, Game of Thrones, Harry Potter, Marvel u.c. Padižojies ar askētiskajiem piekariņiem un parādi citiem, par ko tu fano! Skaists aksesuārs, kas sagādās prieku ikdienā, jo atslēgas taču ir lieta, ko izmantojam katru dienu.

2. Collectibles

Tāpat arī varēsi atrast kolekcionējamas mantiņas, piemēram, stilizētas PopVinyl figūriņas ar slavenākajiem (un ne tikai) popkultūras tēliem. Izrotā savu grāmatplauktu vai datorgaldu ar lietām, kas tev patīk! Iedomājies, cik forši būtu, ja blakus televizoram stāvētu Rockets un Groots!

3. Komiksi un grāmatas

Liela izvēle starp Marvel, DC un citiem komiksiem tevi gaida abos Brain Games veikalos. Lieliska iespēja sekot līdzi varoņu piedzīvojumiem pasaules labākajās grafiskajās novelēs. Vai arī izvēlies kādu no tematiskajām grāmatām - spraigi stāsti un iespaidīgas noveles, piemēram, Zvaigžņu Karu pasaulē. Dažādi pasaulē iemīļoti bestselleri gaida savus jaunos saimniekus.

4. Lampiņas

Izrotā savu māju vai ievies jaunas vēsmas Ziemassvētku eglītē ar tematiskajām lampiņu virtenēm. Death Star, Platform 9 3/4, Deadpool un citas - skaisti gaismekļi, kas liks iemirdzēties jebkuram mājoklim.

5. Citi

Ja ar visu, par ko esam stāstījuši rakstos par tematiskajām precēm ir par maz, tāpat neliksim vilties - iemīļotajās tematikās varēsi atrast arī daudz ko citu. Piemēram, Pokemonu krājkases un Super Mario stresa bumbiņas, Harija Potera vannas halātu un Deadpool čības, Rick & Morty kājslauķi un Transformeru kārtis. Izvēle ir ļoti plaša - atliek tikai sameklēt to, ko sirds kāro.

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0