Izlaist līdz saturam
Kas veikalam plauktiņā? Puzles un prāta mežģi!

Kas veikalam plauktiņā? Puzles un prāta mežģi!

Mūsu veikalos atradīsi ne tikai interesantas galda spēles, bet arī prāta mežģus un krāsainas puzles. Lūk neliels ieskats šo preču segmentā.

1. V-Sphere

V-Sphere ir jauna veida prāta mežģis klasiskā Rubika kuba cienītājiem. Sfēras grūtības pakāpe ir aptuveni tāda pati kā parastajam 3x3 kubam, bet sešu krāsu vietā nākas salikt astoņas. Lieliska alternatīva jau ierastajam prāta mežģim, ko pamēģināt pašam vai uzdāvināt kādam citam kā kaut ko oriģinālu.



2. Wasgij iztēles puzles

Lai saliktu šīs puzles, nepietiks vien ar vāka attēla izveidošanu. Katrai puzlei klāt ir uzdevums, kurā attēls ir jāliek tikai balstoties uz vāka attēlu, piemēram, "Saliec nākotni!" vai "Saliec to, ko redz vīrietis!". Interesantas, iztēli veicinošas puzles, kas noder arī kā atkāpīte no ierastā.



3. Wrebbit 3D puzles

Tāpat arī pužļu cienītājiem noteikti patiks pie mums atrodamās 3D puzles. Vari izvēlēties starp dažādiem slaveniem objektiem, piemēram, Eifeļa torni vai Balto namu. Vai met izaicinājumu The Empire State Building, kas ir 104cm augsta. Ir arī vesela Harija Potera pužļu kolekcija!



4. Puzzle & Perplex - 10 mežģu komplekts

Kaste ar desmit āķīgiem prāta mežģiem, kas liks galvai kūpēt. Vai spēsi izdomāt, kā atvienot abas metāla detaļas? Pēc tam sacenties ar draugiem un ģimeni, kurš to spēs izdarīt visātrāk. Ļoti aizraujoša nodarbe, lai aizpildītu brīvo laiku, un patīkams prāta treniņš.



5. Logic Cards

Četri dažādi kāršu komplekti, kur uz katras kārts ir savs uzdevums. 53 loģikas un matemātikas uzdevumi un aplikācija, lai pārbaudītu atrisinājumu. Ir iespēja izvēlēties starp četriem komplektiem - ir arī komplekts, kas ir speciāli radīts bērniem, kā arī sērkociņu komplekts, kur nāksies pārvietot sērkociņus tā, lai izveidotos pareizs vienādojums.

Nāc un izvēlies sev piemērotāko. Mūsu veikali:

Rīgā, K. Barona iela 55

Rīga Plaza

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0