Izlaist līdz saturam

Brain Games Sabīne iesaka

 

Kā jau daudziem zināms, esam lieli spēļu entuziasti un katram no mūsu darbiniekiem ir sava gaume attiecībā uz spēlēm. Vieniem patīk garas un sarežģītas stratēģijas spēles, citiem — kooperatīvās, bet vēl citiem — veiklības spēles. Jebkurā gadījumā mūs vieno liela interese par visu, kas saistīts ar galda spēlēm un to kultūru, tādēļ daži no mūsu kolēģiem ir piekrituši pastāstīt par spēlēm, kas viņiem šobrīd šķiet interesantas un aktuālas.

Sabīne ir Brain Games veikala vienmēr smaidīgā un izpalīdzīgā darbiniece. Lūk, Sabīnes izvēle!

T.I.M.E. Stories

 

 

T.I.M.E. Stories ir aizraujoša stratēģijas galda spēle. Spēle, kura ir vienreizēja vārda tiešā un pārnestā nozīmē. Spēlētāji ir T.I.M.E. aģentūras darbinieki, kas cenšas novērst visas zemeslodes iznīcību, atrisinot paradoksus, kas radušies laikā un telpā.

Aģenti tiek iepazīstināti ar vienu misiju — noskaidrot, kas ir izraisījis svārstības laika līnijā, un tās novērst. Spēlētāji var kļūdīties vai piedzīvot izdošanos, ar iespējām atgriezties laikā, lai izmainītu notikumu gaitu, vai labotu kļūdas. Spēles mērķis ir pabeigt misiju. Kad tas izdarīts, otrreiz spēlēt vairs nav tik interesanti, jo atbildes ir zināmas. Bet ir labas ziņas — ir pieejamas jaunas misijas jeb paplašinājumi!

Sabīne: Spēle, kas pilnīgi un galīgi ierauj spēlētājus citā pasaulē uz vairākām stundām. Šajā spēlē svarīga ir spēja spriest, darboties komandā un pamanīt detaļas. Nereti spēle mani ir aizrāvusi tā, ka es sāku pārdzīvot it kā pati visu piedzīvotu uz savas ādas. Uz dažām stundām tu un tavi draugi iegūst jaunu identitāti, taču mērķis visiem ir viens — atrisināt mistēriju. Spēle būs ideāla ikvienam, kam iekšā sēž mazais Puaro vai Miss Mārpla.

Pandemic

Pandemic ir populāra kooperatīvā stratēģijas galda spēle. Pasauli ir pārņēmusi pandēmija un tu un tava draugu komanda ir vienīgie, kas to var apturēt. Visi spēlētāji ir zinātnieku brigāde, kura meklē zāles pret dažādām slimībām, kuras izplatās pa pasauli. Vai nu visi uzvar, vai visi zaudē un pasauli ir pārņēmusi infekcija.

Spēles laukums ir pasaules karte ar vietām, kurās ir vislielākā populācija. Katrā gājienā spēlētājs var izdarīt līdz pat 4 darbībām — ceļot no pilsētas uz citu pilsētu, aprūpēt inficētu cilvēku grupu, atklāt jaunas zāles vai arī uzcelt laboratoriju. Kāršu kava nodrošina spēlētājiem šīs spējas, taču blakus šai kavai ir epidēmijas kava, kura rada jaunus izaicinājumus, pastiprina infekcijas un paātrina to izplatīšanos. Katram ir sava unikālā loma ar savām unikālām spējām. Spēlētāji var uzvarēt spēlē tikai sadarbojoties komandā.

Sabīne: Lielisks veids, kā piepildīt savu sapni — izglābt pasauli. Sadarbojoties ar pārējiem spēlētājiem, ir jāveido taktiski gājieni, kas palīdzēs pasauli izglābt no vīrusiem un tam pat nav nepieciešama ārsta izglītība. Pandemic lielākais pluss — visi spēlētāji mācās darboties kopā un izmantot sev piešķirto lomu īpašās spējas. Tāpat bieži cilvēkiem sajūsmu izraisa spēles noformējums — mazi plastmasas kubiciņi, kas ataino vīrusus, nereti piesaista spēlētājus.

Dixit

    

Dixit ir populāra asociāciju galda spēle ģimenei. Viens spēlētājs izvēlas vienu no savām kārtīm un raksturo to kā vēlas — ar tekstu, citātu, skaņu, dziesmu vai pat klusumu. Kad kārts ir raksturota, to noliek ar attēlu uz leju galda vidū, kamēr pārējie spēlētāji no savām kārtīm piemeklē piemērotāko kārti dotajam raksturojumam. Tad kārtis samaisa un atver.

Sabīne: Ideāls veids, kā radoši nodarbināt lielu kompāniju un, kas ir labākais, iznākums ir neparedzams. Ar Dixit palīdzību var labāk iepazīt arī pārējos spēles biedrus, novērojot viņu asociācijas un domāšanas stilu. Šī spēle ir paredzēta ne tikai izklaidei, bet arī estētiskajam baudījumam skaisto asociāciju kāršu dēļ. Tā patiks gan lieliem, gan maziem, jo šajā spēlē visi ir vienlīdzīgi. Uzmanību, Dixit izraisa reālu atkarību, jo, vienreiz uzspēlējot, to gribēsies darīt vēl un vēl! Garlaicīgi nebūs pavisam noteikti!

---

Vai esi gatavs izmēģināt ko jaunu? Vēlies spēles apskatīt dzīvē un uzzināt ko vairāk? 
Nāc uz Brain Games veikalu Rīgā, K. Barona ielā 55, un kolēģi pastāstīs par šīm un citām spēlēm vairāk. 
Vienmēr spēles vari aplūkot arī mūsu interneta veikalā www.brain-games.lv.
Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Komentāri

ahoihey - 9 novembris, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500 Mg ycb.zfxf.brain-games.lv.azn.mb http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

isixaofo - 9 novembris, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin ltn.vihr.brain-games.lv.idh.dg http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

edanajecousi - 9 novembris, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin No Prescription Amoxicillin 500mg tdw.eiqv.brain-games.lv.osw.nd http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

azeyonired - 9 novembris, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin Online lfg.ktmd.brain-games.lv.hze.rs http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0