Izlaist līdz saturam
Brain Games jaunumi

Brain Games jaunumi

Vakariem paliekot arvien garākiem un tumšākiem, arvien vairāk laika pavadām mājās vai ciemos. Viena no aktivitātēm, kas šādos vakaros spēj vienot, ir galda spēļu spēlēšana. Šoreiz piedāvājam apskatīt jaunākās spēles mūsu veikalos! Iespējams, šajā rakstā atradīsi jaunas un interesantas dāvanas Ziemassvētkos!

THE MIND:

Spēle The Mind pavisam noteikti ir neparasta kooperatīvā kāršu spēle, kas sniegs jaunu pieredzi, sadarbojoties nekomunicējot. Katrā līmenī spēlētāji saņem kārtis ar skaitli no 1 līdz 100. Kāršu skaitu nosaka līmenis, un uzdevums katrā līmenī ir izspēlēt šīs kārtis augošā secībā, sadarbojoties vienam ar otru. Tā kā komunicēt ir aizliegts, panākumus komanda iegūs, sinhronizējoties, lai spēlētāji varētu ieklausīties savā iekšējā balsī un izspēlēt savas kārtis īstajā brīdī.

PYRAMID OF PENGQUEEN:

Skolā ir brīvlaiks! Mums jau zināmie ICECOOL pingvīni ir devušies piedzīvojumiem pilnā ekskursijā uz Pingvīnu karalienes piramīdu. Šeit pingvīnu mērķis ir izlaupīt piramīdu, iegūstot dārgumus - sen pazaudētus artefaktus. Šos dārgumus sargā mūmija, kuras uzdevums ir notvert drosmīgos pingvīnus. Pyramid of Pengqueen ir aizraujoša spēle visai ģimenei, kurā viens spēlētājs iejūtas dārgumu sarga - mūmijas lomā, kamēr pārējie spēlētāji veido 2-4 pingvīnu komandu, lai dotos dārgumu medībās.

ICECOOL2

Patīk spēle ICECOOL, bet ir vēlme to spēlēt ar vairāk spēlētājiem? Vai varbūt lielāka interese ir par plašāku laukumu? Nu ICECOOL2 piedāvā abus! Aizraujošās spēles ICECOOL turpinājums var tikt izmantots gan kā paplašinājums oriģinālajai spēlei, gan kā atsevišķa spēle. Atsevišķi spēlējot, tiek izmainīti daži spēles elementi, kas spēlētājiem ļautu iegūt papildu punktus, veicot triku sitienus, bet, apvienojot abas spēles, ir iespējams spēlēt vairākos spēles variantos! Piemēram, sacensībās, kurās pingvīni ir komandās un laukums ir pavisam citādāks no ierastā, vai klasiskā slidošana skolā un zivtiņu ķeršana, bet ar diviem gaiteņu uzraugiem! Saliekot spēles kopā vienreiz, spēlēt atsevišķi vairs vēlme nebūs!

PIKOKO:

Kāršu spēļu cienītājiem piedāvājam spēli Pikoko! Šajā spēlē eleganta dizaina pāvi katram spēlētājam turēs kārtis - spalvas, tā, lai tikai visi pārējie spēlētāji tās redzētu. Spēles uzdevums -  vistrāpīgāk likt likmes un paredzēt, cik daudz stiķu iegūs katrs no spēlētājiem. Kad likmes ir saliktas, spēlētāji sāk izspēlēt kārtis spēlētājam, kurš atrodas pa kreisi, līdz visas kārtis ir izspēlētas. Katram spēlētājam ir sniegta unikāla informācija par pretinieku kārtīm, kas pavērs durvis uz iespēju uzvarēt.

BLACK STORIES:

Mīklu minētājiem interesanta būs spēle Black Stories. Spēlē ir 50 dažādi šausminoši scenāriji, kuri satur noziegumus un mistērijas, kuras spēlētājiem jācenšas atrisināt ar jā/nē jautājumiem. Tikai spēles vadītājam ir informācija par katru no scenārijiem, un, tikai uzdodot pareizos jautājumus, pārējie spēlētāji atrisinās šīs mīklas.

SABOTEUR: FOREST

Aizraujoša spēle visai ģimenei un lielākiem draugu pulkiem! Šoreiz rūķi ir sadalījušies konkurējošos klanos, kuri kāro pēc dārgumiem. Lai noskaidrotu, kuri tad ir ātrākie dārgumu mednieki, rūķi no savām apmetnēm dodas cauri mežam ar centieniem nonākt kādā no četrām raktuvēm, kur iespējams atrast dārgumus vai guļošu pūķi, kuru uzmodināt būtu kļūda. Katrā klanā ir godīgi rūķi, kuri vēlas dārgumus savam klanam, savtīgi rūķi, kuriem savas vēlmes ir svarīgākas par komandas kopējo labumu, kā arī sabotieris, kas īstenībā spēlē par labu otram klanam!

 

ORC-LYMPICS

Arī fantāzijas zemē, izrādās, notiek olimpiskās spēles! Orki, elfi, goblini un citas būtnes ir sanākušas, lai sacenstos tādos sporta veidos, kā dziru brūvēšana, šaha spēlēšana un galdu mešana. Katrs spēlētājs izveido savu komandu ar orklimpiešiem, kuriem ir savas stiprās un vājās puses un kuri piedalīsies septiņās sacensībās, lai cīnītos par pirmo un otro vietu medaļām. Spēlētājs, kura komanda iegūs visvērtīgākās medaļas, uzvarēs.

STONE AGE

Akmens laikmeta dzīve nebūt nebija viegla. Mūsu senči dienas pavadīja cītīgi strādājot, lai nestu pēc iespējas lielāku labumu ciltij. To vadoņi sūtīja darbiniekus pēc dažādiem resursiem ar arhaiskiem darba rīkiem, bet pavisam drīz sāka mācīties, kā atvieglot dzīvi, attīstot darba rīkus, kultivējot labību un ceļot arvien izturīgākas būves. Taču cīņa starp ciltīm par labākajām vietām resursu ieguvēs joprojām aktīvi norisinās un tikai viena cilts, kas attīstīsies visprasmīgāk, tiks kronēta par labāko akmens laikmetā.

KING OF TOKYO

Tokiju savā varā ir pārņēmuši vairāki milzīgi briesmoņi! Tie posta pilsētu un cīnās savā starpā, jo tikai viens no viņiem var kļūt par Tokijas karali. Katram ir sava stratēģija - kāds izvēlas cīnīties neuzkrītoši, no sākuma sakrājot enerģiju dažādiem uzlabojumiem, savukārt kāds cits ir visu uzmanības centrā, skaļi piesakot savu kandidatūru karaļa titulam. Tomēr mērķis visiem ir viens - šo cīniņu pabeigt kā uzvarētājam. Izvēlies savu briesmoni (piemēram, Kosmosa Pingvīnu vai Kiberkaķēnu), un izdzīvo Godzillas stāstu ar King of Tokyo!

Blank LV

Spēle Blank ir interaktīva tādā veidā, ka katrs spēles eksemplārs kļūs unikāls! Jo vairāk spēlēsiet savu spēles Blank eksemplāru, jo vairāk Jūsu radīto noteikumu būs šajā spēlē. Katras spēles uzvarētājs, kurš pirmais ir atbrīvojies no savām kārtīm, iegūst ne vien uzvaras slavu, bet arī iespēju izpausties un radīt jaunu spēles kārti vai noteikumu, kas stāsies spēkā nākamajās spēlēs. Spēles komplektā atradīsiet dažas kārtis ar noteikumiem un spēles efektiem, kas ir jau aizpildītas pirmajām spēlēm, ko spēlēsiet vēl pirms šis spēles eksemplārs ir kļuvis patiesi unikāls ar pašu radītiem noteikumiem.

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0