Izlaist līdz saturam

Brain Games Jānis iesaka

 

Kā jau daudziem zināms, esam lieli spēļu entuziasti un katram no mūsu darbiniekiem ir sava gaume attiecībā uz spēlēm. Vieniem patīk garas un sarežģītas stratēģijas spēles, citiem — kooperatīvās, bet vēl citiem — veiklības spēles. Jebkurā gadījumā mūs vieno liela interese par visu, kas saistīts ar galda spēlēm un to kultūru, tādēļ daži no mūsu kolēģiem ir piekrituši pastāstīt par spēlēm, kas viņiem šobrīd šķiet interesantas un aktuālas.

Jānis ir liels galda spēļu entuziasts un viens no senākajiem Brain Games darbiniekiem. Ikdienu Jānis pavada testējot un izstrādājot jaunus spēļu projektus. Lūk, Jāņa izvēle!

ICE COOL

Spēle Ice Cool ir ieguvusi pasaulē prestižo balvu Kinderspiel des Jahres kā šī gada labākā galda spēle bērniem!
Tā ir aizraujoša galda spēle ģimenei, ballītēm un viesībām. Pirmā „knipju“ spēle pasaulē, kurā figūriņas var gan līkumot, gan lēkt, kā arī unikālais dizains „kaste kastē“ sniedz iespēju no šķietami vienas kastes izveidot pamatīgu spēles laukumu. Spēlētāji iejūtas ķērāju un palaidņu lomās, lai viens otru ķertu, vāktu zivis, lēktu pār sienām un dabūtu visvairāk punktu. 
Jānis: Esmu viens no autoriem, ar to pietiks, lai varētu šo spēli ieteikt ikvienam! 


Fallout

Jānis: Te es nedaudz šmaukšos. Es īstenībā šo galda spēli neesmu spēlējis, bet esmu spēlējis visas Fallout datorspēles. Un man tās ĻOTI, ĻOTI patīk. Un tā nevar būt, ka cienījamais Fantasy Flight Games uztaisīs sliktu spēli, izmantojot šo licenci, vai ne? (Lūdzu, lūdzu nē!) Lai nu kā, man šī ir viena no gada gaidītākajām spēlēm. Ar nepacietību ceru to izmēģināt svētku brīvdienās!

Alchemists

Alchemists ir aizraujoša stratēģijas galda spēle. Šajā spēle 2 līdz 4 alķīmiķi sacenšas savā starpā, lai atklātu mistēriskos alķīmijas mākslas noslēpumus. Spēlētāji ir alķīmiķi, kuri izpilda dažādu tēlu pasūtijumus un jauc tiem dziras. Spēle norisinās 6 raundos, spēlētāju secību visi izvēlas paši, par ko pienāksies atalgojums tiem, kuri būs pēdējie. Alķīmiķi pieņemas gudrībā, sajaucot jaunas receptes un pārbaudot rezultātus, izmantojot viedtālruņa aplikāciju. Spēlētāji sacenšas savā starpā, izgudrojot jaunas receptes, veidojot savu akadēmisko reputāciju, vācot naudu un pērkot īpašās spējas.

Jānis: Alchemists ir dedukcijas („Elementāri, dārgo vīriņ, saka mana sieva) spēle, kurā dažādi ingredienti katru reizi veido dažādas dziras (par dažādību rūpējas aplikācija). Un tad nu mūsu uzdevums kā alķīmiķiem ir saprastu kādas ir mūsu ingredientu uzbūves, lai varam uztaisīt īsto dziru, lai nesaindētos to nomēģinot uz sevi. Un par izdevīgu cenu to pārdotu klientam. Un noteikti pienāks tā diena, kad es būšu visvarenākais alķīmiķis un varēšu smieties par savas sievas vārgajiem centieniem izvirzīt savas teorijas, vietējā alķīmiķu universitātē.

---

Vai esi gatavs izmēģināt ko jaunu? Vēlies spēles apskatīt dzīvē un uzzināt ko vairāk? 
Nāc uz Brain Games veikalu Rīgā, K. Barona ielā 55, un kolēģi pastāstīs par šīm un citām spēlēm vairāk. 
Vienmēr spēles vari aplūkot arī mūsu interneta veikalā www.brain-games.lv.
Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0