Izlaist līdz saturam

Brain Games Edgars iesaka

Kā jau daudziem zināms, esam lieli spēļu entuziasti un katram no mūsu darbiniekiem ir sava gaume attiecībā uz spēlēm. Vieniem patīk garas un sarežģītas stratēģijas spēles, citiem — kooperatīvās, bet vēl citiem — veiklības spēles. Jebkurā gadījumā mūs vieno liela interese par visu, kas saistīts ar galda spēlēm un to kultūru, tādēļ daži no mūsu kolēģiem ir piekrituši pastāstīt par spēlēm, kas viņiem šobrīd šķiet interesantas un aktuālas.

Vienmēr smaidīgais kolēģis Edgars, kura ikdiena bieži vien paiet spēlējot un testējot spēles, ir piekritis padalīties ar savām Top 3 spēlēm, ko ieteiktu citiem izmēģināt.

Aiziet! 

Catan

Catan ir pasaulē plaši pazīstama stratēģiska galda spēle ģimenei. Spēlētāji iegūst resursus, lai uzbūvētu savas pavalsts ceļus, ciematus un pilsētas. Tas, savukārt, krāj punktus, kas tuvina uzvarai. Catan Latvijas tirgū ir jau 12 gadus un nezaudē savu popularitāti. Tā ir Top 30 galda spēle pasaulē un viena no Top 5 Brain Games visvairāk pārdotām galda spēlēm.

Edgars: Grūti pateikt, kas tieši, bet arī pēc vairākiem simtiem partiju kaut kas mani tur pievelk. Droši vien tās ir emocijas, veiksmes un stratēģijas mijiedarbība, vieglums (tā ļoti labi ietrāpās „līdz stundai“ kategorijā). Patīk mainīties, papļāpāt un vienkārši skatīties, kas notiek.

P. S. Šai spēlei pieejami vairāki paplašinājumi, kas spēlēšanu padara vēl interesantāku un notikumiem bagātāku.

Through the Ages

Through the Ages: A New Story of Civilization ir stratēgijas galda spēle. Šī spēle ir jaunā versija labi pazīstamai stratēģijas galda spēlei Through the Ages: A Story of Civilization. Through the Ages ir civilizācijas veidošanas spēle — katrs spēlētājs cenšas izveidot labāko civilizāciju caur ļoti rūpīgu resursu menedžmentu.

Edgars: Esmu sajūsmā par spēles dziļumu. Ir daudz dažādu mehāniku, lietu, kas jāizdara, katrs mačs attīstās mazliet citādi, kā arī visu laiku jākož pirkstos par to, kuru no lietām darīt, jo visu nevar. Man arī ļoti patīk garas spēles un šī parasti ilgst 6 stundas, tiesa, nekad neesmu pavadīto laiku izjutis, pat ar visu lielo downtime spēle man šķiet ļoti aizraujoša.

Doodle Rush

Doodle Rush ir pavisam jauna un ārkārtīgi jautra spēle! Visi zimē — visi min! 

Edgars: Ja patīk zīmēšanas spēles, šī ir must have, jo piedāvā interesantu niansi — vienlaicīgo minēšanu. Tā kā gan zīmēšana, gan minēšana ir laikā ierobežota, rodas daudz jocīgu zīmējumu, smieklīgu minējumu un kopumā emociju, līdz ar to ir ļoti jautri!

--
Vai esi gatavs izmēģināt ko jaunu? Vēlies spēles apskatīt dzīvē un uzzināt ko vairāk? 
Nāc uz Brain Games veikalu Rīgā, K. Barona ielā 55, un Aleksandrs vai kāds cits no kolēģiem pastāstīs par šīm un citām spēlēm vairāk. 
Vienmēr spēles vari aplūkot arī mūsu interneta veikalā www.brain-games.lv.
Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Komentāri

Markuss - 18 decembris, 2017

Through the ages ir lieliska spēle, mana mīļākā.
Tikai otra modernā galda spēle ko biju spēlējis un tā ilga 8 stundas. Kaut arī nepārtraukti biju zaudētājos, tā bija lieliska pieredze.
Toties uzmanieties, jo tā ir diezgan smaga un noteikumiem pilna.

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0