Izlaist līdz saturam
23. decembris

23. decembris

23. decembris — King of Tokyo

"King of Tokyo" ir aizraujoša galda spēle ģimenei, viesībām un ballītēm. Katrs spēlētājs ir milzu briesmonis, kurš cīnās ar pārējiem briesmoņiem, lai kļūtu par Tokijas karali. Spēlētāji uzbrūk viens otram, dziedē savas rētas, uzlabo savu briesmoni ar īpašām spējām un cenšas iekarot Tokiju.

Arvils: King of Tokyo ir kļuvusi par manu iemīļotāko spēli, ar parādīt cilvēkiem, kas vēl nav pazīstami ar galda spēļu pasauli. Tā ir gana vienkārša, lai katrs to varētu ātri apgūt, bet gana jautra un aizraujoša, lai gribētos spēlēt vēl un vēl. Tomēr, lai uzvarētu, ar kauliņu mešanu vien nepietiks - ir jāsaprot, kurā brīdī pamest Tokiju, kuras kārtis noderēs visvairāk un kā neļaut citiem nonākt līdz uzvarai. Un veiksme - tā šeit spēlē lielu lomu.
Ar savu ne pārāk lielo stratēģijas līmeni, skaistajiem zīmējumiem un burvīgo spēles atmosfēru, King of Tokyo ir tā galda spēle, kam noteikti vajadzētu būt katrā mājā.

Andris: Jautra spēle visai ģimenei. Vecās labās Yahtzee jeb kauliņu pokera atvasinājums. Te papildus kombināciju vākšanai, kas ir stipri novienkāršota, nāk savstarpēja spēlētāju kaušanās (par laimi tikai uz spēles laukuma). Spēle ļoti jautra, patīkami īsa (~30min spēlējot četratā), var spēlēt sešatā, kas ir salīdzinošs retums. Noteikumi viegli saprotami un pēc pāris partijām bērni var spēlēt paši. bez vecāku virsvadības.

Katrīna: Forša spēle, ko spēlēt draugu lokā, garantēta jautrība. Ar paplašinājumiem vēl aizraujošāka.

Uz spēles "King of Tokyo" pamata ir balstīta dinamiskā spēle "King of New York", bet ar nelielām izmaiņām.

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0