Izlaist līdz saturam
22. decembris

22. decembris

22. decembris — Stone Age

Uga-čaka, uga-uga, uga-čaka, uga-uga, uga-čakahA HAHAĀ Sveikiii! Hehehe! Nedaudz iegrimām alu laikmeta atmosfērā.. o.0 Bet tam tomēr ir iemesls! ;) Šodienas spēle ir Stone Age.

„Stone Age“ ir stratēģiska galda spēle ģimenei. Ja jums patika „Catan“, tad šī spēle ir tieši jums. Spēle stabili turas Top 70 Pasaules spēļu topā.

Katrs spēlētājs ir cilts vadonis akmens laikmetā. Spēlētāji sūta savus cilts locekļus iegūt dažādus materiālus, ēdienu, būvēt ēkas un darīt citas lietas, kuras ikdienā bija jādara katram cilts loceklim akmens laikmetā.

Katram spēlētājam ir dota viena akmens laikmeta cilvēku ģimene. Tā sastāv no pieciem cilvēciņiem, kuri cenšas pinvērtīgi izdzīvot sava laikmeta dzīves. Viņi būvē mājiņas, vairojas, medī, cērt kokus, vāc mālus, lasa akmeņus un pat atrod zeltu. Manuprāt, zelts nav tematisks spēlei, bet ko var gaidīt no spēles, kas paredz, ka, ja tev nav barības, ar ko pabarot savu cilti, tu viņiem vari dot apēst kokus vai akmeņus. Vairāk lasi šeit.

Deniss: "Pirms pāris gadiem pirmo reizi spēlēju spēli “Stone Age”, kas mani iepazīstināja ar vienu no šobrīd man patīkamākajiem galda spēļu žanriem - darbinieku izvietošana. Tagad jau spēlētas dažādas šī žanra spēles, viena pat parādījusies sapnī pēc spēlēšanas, bet tieši “Stone Age” mani iepazīstināja ar šāda veida spēlēm.

Es uzskatu, ka šī spēle ir tik ļoti iecienīta aizraujošās sāncensības dēļ. Kaut gan spēlētāji cits citam neuzbrūk ar armiju vai nelaupa resursus no krātuvēm, cīņa starp spēlētāju kontrolētajām ciltīm ir par dažādo resursu ieguves vietām, kurās strādnieku skaits ir limitēts. Spēlētāji savā starpā sacenšas par mājām un attīstības kārtīm, ko iegūt ar resursiem, lai pelnītu punktus savai ciltij."

Iepriekšējais raksts Dāvanu ceļvedis — spēles diviem spēlētājiem

Atstāt komentāru

Komentāri parādīsies pēc tam, kad tiks apstiprināti

* Obligātie lauki

0